Алфред Молина ще дебютира като режисьор с „Lilian”

от на 2019-08-31
 

афред молина

Преди известно време стана ясно, че още един майстор на екранните превъплъщения ще опита късмета си в режисурата – според Deadline Алфред Молина е избрал за свой дебют „Lilian”, продуцентската подкрепа ще дойде от Cannonball Productions, а сценарият ще бъде дело на Ейми Лоу Стърбин („Kelly and Cal”). Тя ще работи по едноименния роман на съпругата на Молина, актрисата и писателка Джил Гаскойн. Ето какво споделя самият Алфред:

Винаги съм знаел, че някога ще искам да режисирам. Когато бях млад, изключително влияние ми оказаха филмите на Карол Рийд – и така започна всъщност моето пътешествие към света на киното. Тогава за първи път осъзнах, че има едно съзнание зад камерата, което направлява всичко. Идеята да бъда точно този ръководител винаги е била интригуваща за мен.

Lilian” проследява една жена на име Джесика, която успява да се пребори с раково заболяване, след което напуска семейството си във Великобритания, и заминава за Щатите, където се надява да преоткрие щастието, а там се влюбва в друга жена…

Молина избира да направи режисьорския си дебют именно с този проект, защото той го е развълнувал дълбоко:

Lilian” е много красива история за жена на средна възраст, която вижда искрата на любовта и преоткрива отново страстта след като вече е изгубила надежда, няма ясна представа каква е целта на живота й. Аз ще концентрирам цялата си енергия и способности, за да вдъхна живот на тази история с помощта на една страхонта група актьори и съмишленици, които познавам добре и на които имам доверие.

Обещанието звучи интригуващо и ние ще се опитаме да проследим подробностите около работата на Алфред Молина като режисьор по този проект.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте