афред молина

Преди известно време стана ясно, че още един майстор на екранните превъплъщения ще опита късмета си в режисурата – според Deadline Алфред Молина е избрал за свой дебют „Lilian”, продуцентската подкрепа ще дойде от Cannonball Productions, а сценарият ще бъде дело на Ейми Лоу Стърбин („Kelly and Cal”). Тя ще работи по едноименния роман на съпругата на Молина, актрисата и писателка Джил Гаскойн. Ето какво споделя самият Алфред:

Винаги съм знаел, че някога ще искам да режисирам. Когато бях млад, изключително влияние ми оказаха филмите на Карол Рийд – и така започна всъщност моето пътешествие към света на киното. Тогава за първи път осъзнах, че има едно съзнание зад камерата, което направлява всичко. Идеята да бъда точно този ръководител винаги е била интригуваща за мен.

Lilian” проследява една жена на име Джесика, която успява да се пребори с раково заболяване, след което напуска семейството си във Великобритания, и заминава за Щатите, където се надява да преоткрие щастието, а там се влюбва в друга жена…

Молина избира да направи режисьорския си дебют именно с този проект, защото той го е развълнувал дълбоко:

Lilian” е много красива история за жена на средна възраст, която вижда искрата на любовта и преоткрива отново страстта след като вече е изгубила надежда, няма ясна представа каква е целта на живота й. Аз ще концентрирам цялата си енергия и способности, за да вдъхна живот на тази история с помощта на една страхонта група актьори и съмишленици, които познавам добре и на които имам доверие.

Обещанието звучи интригуващо и ние ще се опитаме да проследим подробностите около работата на Алфред Молина като режисьор по този проект.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *