Самюъл Л. Джаксън се присъединява към екипа на новия „Убийствен пъзел“

 

Съвсем наскоро ви съобщихме, че най-успешната хорър поредица „Убийствен пъзел“ („Saw”) ще се завърне на големия екран с нов филм. По-интересното бе, че не кой да е, а самият Крис Рок е инициатор на идеята и човекът, който е успял да убеди продуцентите в новата насока, в която поредицата може да се насочи.

Изглежда всички замесени са толкова ентусиазирани, че продукцията вече тече с пълна сила и имаме не само начало на снимките, но и първи подробности около сюжета и потенциалните жертви на Пъзела. Според няколко източника Самюъл Л. Джаксън ще играе бащата на Крис Рок, който от своя страна ще се превъплъти в ролята на детектив, разследващ поредица от брутални убийства. Негов партньор ще е Уилям Шенк, чиято роля ще се изпълнява от Макс Мингела („Социалната мрежа“), докато ролята на шефа на Рок ще бъде поверена на Марисол Николс („Ривърдейл“). Все още няма потвърждение дали великият ТобинБел ще ни зарадва с присъствието си, но ако историята на франчайза ни е научила на едно – то е, че тези филми не работят без участието му.

крис рок

Поговорката „от трън на глог“ важи с пълна сила за участието на Самюъл Л. Джаксън в този франчайз. Нямаме нищо против актьора (даже го обожаваме), но ако името на Крис Рок повдигна веждите ни до тавана от изненада и ни накара да изсумтим от възмущение, то присъединяването на Джаксън определено не ни прави по-спокойни. Оставаме резервирани, докато не видим поне трейлър на филма и си запазваме 1% надежда, че може нещата да се получат с подобен каст от актьори.

Припомняме, че режисьор на бъдещия филм отново ще е Дарън Лин Боусман („Убийстен пъзел 2, 3 и 4“), сценарият ще е дело на дуото Пийт Голдфингър и Джош Столбърг, които работеха по последната глава от поредицата, озаглавена „Jigsaw“, докато продуценти ще са ветераните Марк Бърг, Орен Коулс, Крис Рок, Даниел Хефнър, Джеймс Уан и Лий Уанел.

Новият, все още неозаглавен „Убийствен пъзел“ ще излезе по кината на 23 октомври, 2020 година, а ние ще продължаваме да ви държим в течение на новостите около проекта.

saw

коментари
 
Отговорете »

 
 • Riddick
  2019-07-10 at 11:18

  След предишната Ви новина, и множеството коментари, се изненадах че все още има хора, които се вълнуват от този франчайз

  Отговор

 • UZUMAKI
  2019-07-10 at 12:18

  Toя франчайз трябваше да умре заедно с героя на Тобин Бел след третия филм.

  Отговор

  • X-Force
   2019-07-10 at 19:20

   Ако бяха спрели на 3 щеше да е супер трилогия, но въпреки това ми хареса какво направиха с 4 и 6, като 6 е един от най-добрите епизоди в поредицата – поне за мен де :)


 • Иван
  2019-07-10 at 12:37

  Стига вече – кръв потече!!!

  Отговор

 • radi
  2019-07-10 at 13:45

  Още не съм гледал последната. Но ми е интересно какво ще се случи с тази

  Отговор

 • Dredd
  2019-07-10 at 13:57

  Някакво инфо и коментари за Midsommar?

  Отговор

  • X-Force
   2019-07-10 at 19:21

   Midsommar е доста проблематичен. Доста неща удря в десетката, но и не задоволява на много други нива. Общо взето – mixed bag и определено едно-две нива по-ниско от Hereditary.


Коментирайте