Зак Снайдър подготвя вдъхновен от скандинавската митология аниме сериал за Netflix

от на 2019-07-13
 

След като, съвсем разбираемо, си даде почивка от киното, за да прекара повече време със семейството си след смъртта на дъщеря му, Зак Снайдър явно е готов да се върне към работата – преди няколко месеца научихме, че подготвя „Army of the Dead“ за Netflix, а сега научаваме за още един негов проект за стрийминг платформата. За разлика от зомби проекта (в който ще участват Дейв Батиста, Ела Пърнел и Тео Роси), този път се готви нещо доста неочаквано – аниме сериал, вдъхновен от скандинавската митология.

Снайдър ще е изпълнителен продуцент и един от създателите на сериала, заедно с Джей Олива, който е работил по сторибордовете на филми като „Жената чудо“, „Дедпул“, „Лигата на справедливостта“ и още много. Олива ще е шоурънър и режисьор, така че очакваме все още неозаглавеният сериал да е по-скоро негово отроче, а Зак Снайдър да е спомагателна сила, докато работи по-усърдно по гореспоменатия „Army of the Dead“.

За съжаление, засега няма повече информация какво точно ще представлява анимето, кои познати или непознати на масовата публика митологични герои ще включва и кога да го очакваме. Ето какво казва директорът на аниме проектите на Netflix, Джон Дердериан:

Иновациите на Зак Снайдър във визуалния разказ тласкат индустрията напред и го утвърдиха като един от най-специфичните кинотворци от неговото поколение. Много сме развълнувани да си партнираме с него и изключителния му екип, за да вдъхнем живот на тези иконични персонажи и историите от скандинавската митология в неговия уникален стил.

Скоро очакваме още подробности за този нов поглед към скандинавската митология, а защо не и някой предварителен тийзър след няколко месеца. Ще ви държим в течение с всичко по-важно около проекта, както и с развитието на „Army of the Dead“, а вероятно и с още съвместни проекти на Снайдър и Netflix.

коментари
 
Отговорете »

 
 • radi
  2019-07-13 at 20:19

  Дано направи нещо добро. Има потенциал

  Отговор

 • UZUMAKI
  2019-07-13 at 22:52

  Айде първо „Army of the Dead“, пък после каквото иска.

  Отговор

  • kris pana
   2019-07-17 at 02:01

   Гредай RE:BORN. Здрав японски екшън. Не е като аджин. Няма духове и глупости, а добри кланета.


  • UZUMAKI
   2019-07-17 at 09:57

   Не съм сигурен 😀


 • kris pana
  2019-07-14 at 13:18

  Само като се спомене 300 и полудявам. Зак снайдър е голям.

  Отговор

 • Kal-El
  2019-07-16 at 23:34

  Това ще е интересно. Дано се предума и направи скоро и продължение на филма с бухалчетата – „Легенда за пазителите“
  Армията вече се снима. А ако съдим по една снимка споделена днес от Снайдър, той е и режисьор + оператор.

  Отговор

  • Dredd
   2019-07-17 at 12:14

   Legend of the Guardians е великолепно изживяване 🦉 Отново ми се догледа.


  • Kal-El
   2019-07-17 at 15:12

   Засичам го сравнително често по HBO. Стилът му е уникален и много подхожда за анимирани филми. Подходът му е нещо, което много хора са очаквали от Lion King. Хем има реализъм, хем е „fairy tale-like“ и животинките имат човешки черти, когато трябва да изразят някаква емоция.


Коментирайте