Първи трейлър на „Към звездите“ на Джеймс Грей с Брад Пит и Томи Лий Джоунс

от на 2019-06-06
 

След известно забавяне (премиерната дата на филма беше променяна няколко пъти) доста очакваната от нас фантастична драма „Към звездите“ („Ad Astra“) на Джеймс Грей ще се появи на екран в началото на есента и беше време най-накрая да видим първия трейлър. Той се появи вчера и дава доста добра представа какво можем да очакваме от филма като тон, атмосфера и история.

Припомняме, че „Към звездите“ разказва за астронавта Рой Макбрайд (Брад Пит), който пътува до границите на Слънчевата система за да намери изчезналият си баща (Томи Лий Джоунс) и открива мистерия, заплашваща оцеляването на планетата ни. Неговото пътешествие ще разкрие тайни, които поставят на изпитание природата на човешкото съществуване и мястото ни във Вселената.

Не сме напълно разбити от този трейлър, както се надявахме, но той определено ни допада и загатва за сериозния потенциал на филма, който обещава да ни предложи всичко, което търсим в една качествена фантастика – богато тематично разнообразие, мистерия и интелектуални предизвикателства, лична и общочовешка драма, визуално пиршество и не на последно място, мъничко екшън. Разбира се, очакваме и качествена режисура и добри актьорски изпълнения, каквито, съдейки по видяното, „Към звездите“ притежава. Нямаме търпение да видим филма.

Вижте и официалния тийзър постер.

плакат

Режисьор на „Към звездите“ („Ad Astra“) е Джеймс Грей („Малката Одеса“, „Господари на нощта“, „Изгубеният град Z“), който е и сценарист заедно с Итън Грос („Fringe“). В ролите са Брад Пит, Томи Лий Джоунс, Лив Тайлър, Рут Нега, Доналд Съдърланд, Рави Капур, Джон Ортиз и др.

Премиерата е на 20 септември.

коментари
 
Отговорете »

 
 • radi
  2019-06-06 at 12:37

  Може и да е една от изненадите

  Отговор

 • UZUMAKI
  2019-06-06 at 14:31

  Допада, да, ама исках да е по-уау.

  Отговор

 • X-Force
  2019-06-06 at 14:51

  Започнах с прозявка докато го гледах, по средата почнах да се ентусиазирам и накрая бях на meh mode. Ще видим – може и да изненада приятно.

  Отговор

 • Riddick
  2019-06-06 at 15:21

  това ще е по-живия Интерстелър

  Отговор

  • radi
   2019-06-06 at 15:56

   Не вярвам да мине Интерстелър


  • Riddick
   2019-06-06 at 16:36

   Като резултати едва ли, но според мен ще е по-жив, по-действен. Интерстелър имаше много приспиващи моменти. Иначе го харесвам.


 • SkyT'Hunter
  2019-06-06 at 19:46

  Уау! Обожавам тази тематика и определено съм в очакване на премиерата! На Нолан никой не може да му отнеме неговото си, тук си личи дори по стила на музикалния съпровод, че режисьорът е бил вдъхновен от „Интерстелар“. Мисля, че ще е една от изненадите на годината!

  Отговор

 • classic
  2019-06-08 at 19:46

  Според мен ще е по-добре
  да не прилича на ,,Интерстелар“
  Но разбира се няма как да се
  избегне усещането за ,,Одисеята
  на Кубрик“, надявам се филмът да
  е режисиран в онази класическа
  форма от седемдесетте където са
  важни героите, а не специалните
  ефекти, които би трябвало да са фон.

  Отговор

 • kris pana
  2019-06-15 at 21:25

  Интерстелар беше добър, но само един момент не го постави при мен за 5/5. Когато влизаха в черната дупка първия път бе все едно са на екскурзия.
  Има нужда от качествена научна-фантастика. Омръзна ми от говорещи трупи, джуджета унищожаващи исполини, слабоумни орки и тъпи фентъзита. Време е за нещо добро. Тук се надявам да го видим.

  Отговор

Коментирайте