Нов трейлър на „Alita: Battle Angel” на Робърт Родригес и Джеймс Камерън

от на 2018-07-23
 

Comic-Con може и да приключи вчера, но от 20th Century Fox са ни подготвили още изненади. преди час, по време на онлайн дискусия с продуцентите Робърт Родригес и Джеймс Камерън се състоя представянето на новия трейлър на „Alita: Battle Angel”. Може би сте гледали първия тийзър, който споделихме с вас през миналия декември, но новата реклама е доста по-обстойна и от нея ни се струва, че ще добиете по-добра представа за качествата (или липсата на такива) в самия филма.

Припомняме ви, че  „Alita: Battle Angel” е екранизация по мангата на Юкито Киширо. Действието се развива през XXVI век и разказва за страдащ от амнезия женски киборг (Роза Салазар), спасен от бунището от кибер-медика д-р Дайсуке Идо (Кристоф Валц). Алита, която помни единствено обучението си в смъртоносно бойно изкуство, става воин-преследвач и открива и елиминира опасни престъпници. В контекста на епично екшън-приключение, филмът ще изследва личното пътешествие на една млада жена към себеоткриването и намирането на любовта…

Вижте новия трейлър:

Продължаваме да сме скептични към филма, въпреки че тази реклама е по-добра от предишната. Усеща се, че се е хвърлило доста труд по ефектите, по-специално покрай самата Алита, която изглежда наистина изключително, но от Камерън не сме и очаквали да пропусне възможността да акцентира още веднъж на страстта си по новите технологии. Въпреки всичко обаче „Alita: Battle Angel” ни изглежда все така предназначен за 12-годишни, за което съжаляваме, защото историята имаше потенциал да се разгърне в доста по-сериозен вид. Въпреки всичко ще ни видите на премиерата.

В заключение ви оставяме с няколко подбрани кадъра:

alita-battle-angel-movie-image-rosa-salazar

alita-battle-angel-movie alita-battle-angel-movie-image-7 alita-battle-angel-movie-image-8 alita-battle-angel-movie-image-9

Режисьор на „Alita: Battle Angel” е Робърт Родригес („Sin City: Град на греха“), по сценарий на Джеймс Камерън и Лита Клагоридис, създаден по мангата на Юкито Киширо. В ролите са Роза Салазар, Кристоф Валц, Киън Джонсън, Джаки Ърл Хейли, Дженифър Конъли, Мишел Родригес, Ейза Гонзалес, Ед Скрейн, Джеф Фейхи, Махершала Али, Каспър ван Дийн и др.

Премиерата е преместена за 21 декември.

коментари
 
Отговорете »

 
 • radi
  2018-07-23 at 19:51

  Узи, още ли не си хайпнат :) Въпреки някои недостатъци изглежда доста прилично. Но вярвам, че филмът ще е по-добър отколкото тук се вижда

  Отговор

 • Dredd
  2018-07-23 at 19:58

  Много по-добре! Ала си е за лапета филмчето .. ?

  Отговор

  • radi
   2018-07-23 at 20:07

   На мен ми се искаше да беше R рейтинг , ама не са рискували . Но изглежда по-добре от Ghost in the Shell


 • Ivcho
  2018-07-23 at 20:01

  Януари или Февруари ще има новина че започват да пишат сценария за втората част. 😉

  Отговор

 • 2018-07-23 at 20:03

  Действително изглежда много детско, но и аз мисля, че филмът ще е по-качествен от трейлърите. Не вярвам напразно да са потрошили толкова усилия за така мечтания проект на Камерън.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2018-07-23 at 20:07

  Подобрение спрямо първия трейлър, но продължава да ми е адски рафинирано и захаросано… докато жанрът предполага мръсотия и насилие, не инфантилен феми-авантюризъм. Ще се гледа де, просто не съм развълнуван грам. :) Планирам обаче скоро да наваксам с комикса, че ми е голям пропуск, а там вече очакванията ми се до висините.

  Отговор

  • radi
   2018-07-23 at 20:18

   Добре казано. Мъченията от мангата няма да ги видим


 • AzUrAL
  2018-07-25 at 07:47

  Е, няма как ще се гледа. Поне заради Кристоф Валц.

  Отговор

 • imenno
  2018-10-06 at 17:29

  препреместена за ФЕВРУАРИ 2019
  https://www.imdb.com/title/tt0437086/mediaviewer/rm1082031104

  Отговор

Коментирайте