хармъни корин
Хармъни Корин

Тук всички сме фенове на доброто кино, искаме да гледаме вдъхновяващи и емоционални филми, които ни пълнят душите и ни обогатяват като хора. Като фенове на киното обаче не можем и да отречем, че си имаме guilty pleasure филми, които са толкова невероятно глупави, че е почти необяснимо, но въпреки това ни забавляват, носят ни радост и си ги обичаме също толкова. Сега ще си говорим за един от втората категория филми.

Когато ви кажат изречението: „Матю Маконъхи в комедия за напушеняци в костюм на дебелак и с русо киче”, кажете, че киноманското ви сърце не трепва от радост. Звучи толкова очарователно глупаво, че няма как да го подминем. Става дума за „The Beach Bum“ на режисьора Хармъни Корин, който предстои да дебютира тази година.

Корин е известен като режисьора на „Spring Breakers“ от 2012, където сложи расти и желязно покритие на зъбите на Джеймс Франко. Въпреки че усещаме подобен лъх от „The Beach Bum“, все пак ще припомним, че Корин също така е и основният сценарист на „Хлапета“ – един от най-въздействащите и смущаващи филми за децата на 90-те години. Този факт ни припомня да не отписваме режисьора единствено като автор на стоунърски комедии. Корин ни е показвал тъмната си и страховита страна и никога не знаем кога тя отново ще се покаже.

В главната роля е Матю Маконъхи, който ни се струва, че канализира някаква смеска между героите си в „Dazed and Confused“ и „Професия: Стриптийзьор“, за да влезе под кожата на „бунтарa напушеняк, който живее по собствени правила” Moondog. Във филма също така участват Зак Ефрон, Айла Фишър и любимата ни част от тази новина – Снууп Дог, в ролята на съмнителния южняшки тип Lingerie.

Използваме дебюта на първата официална снимка зад кулисите на „The Beach Bum“, за да го отразим, макар че още през февруари из мрежата се появиха снимки на Ефрон с нетипичен за него рус гребен и цялостен хипи имидж.

the beach bum

И ако още не ни вярвате колко невероятно забавно звучи цялата история около този филм, гледайте интервюто на Матю Маконъхи в шоуто на Джими Кимъл, в което той обяснява колко добре са си изкарали двамата със Снууп Дог по време на снимките на филма.

The Beach Bum“ ще дебютира по-късно тази година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *