Нов кадър от снимачната площадка на „The Predator“, скоро очакваме тийзър

от на 2018-04-02
 

predator-51359fd32b99b

Честно казано, непрестанното изместване на премиерата на „The Predator“ направо ни ядосва. Не сме особено притеснени от пресниманията, които текат в момента, защото за подобен род филми това е доста честа практика и не значи задължително, че с филма има някакви проблеми или пък студиото се опитва да го съсипе например. Но силно се надяваме, че последно обявената премиерна дата 14 септември наистина ще се спази, защото напоследък, по незнайни причини, ентусиазмът ни постепенно затихва. Разбира се, един як тийзър бързо ще върне интереса…

Дали ще е як няма как да знаем, но тийзър се очаква в средата на април – така е обещал Шейн Блек и ние му вярваме. Засега за посъбуждане на интереса трябва да послужи долната снимка, която режисьорът пусна в своя туитър акаунт и въпреки че този път отново очакваме хищниците да ловят хора в градска среда, стана ни доста приятно да видим добре познатата джунгла…

Както вече сме споменавали, „The Predator“ няма да е пълен рибут на поредицата, а продължение и дори Джейк Бюси ще играе сина на героя на Гари Бюси от втория филм. Ето какво още казва актьорът за филма:

Определено е част от оригиналния франчайз и се фокусира върху технологията на хищниците. Върху целта им и начина им на действие, защо идват на планетата.

Може би този път не идват само на лов? Ще видим… Преди няколко месеца Едуард Джеймс Олмос пък се включи със следните думи, които обаче не успяхме да ви представим тогава:

Още не съм го гледал, но ще е много смешен филм. Бях шокиран колко много хумор има. Имам много добро предчувствие. Много е смешен и в същото време е смъртоносен, точно като Хищника.

Режисьор на „The Predator“ е Шейн Блек („Kiss Kiss Bang Bang ”, „Железният човек 3”, „Любезните пичове“), който е и сценарист наравно с Фред Декър („RoboCop 3“). В ролите са Бойд Холбрук, Оливия Мън, Треванте Роудс, Стърлинг К. Браун, Джейкъб Тремблей, Кийган Майкъл Кий, Алфи Алън, Томас Джейн, Ивон Страховски, Едуард Джеймс Олмос, Джейк Бюси, Агусто Агилера и др.

Премиерата е 14 септември 2018.

коментари
 
Отговорете »

 
 • radi
  2018-04-02 at 11:59

  Време беше

  Отговор

 • UZUMAKI
  2018-04-02 at 12:02

  Ape caмо да не е много смешен…

  Отговор

 • Иван
  2018-04-02 at 12:22

  Колкото и да е як Хищника, на тези филми им отмина леко времето и няма да има с какво да ни изненадат, освен с още от същото.

  Отговор

 • fishek
  2018-04-02 at 14:05

  Първия си остава класика и като част от него се надявам Шейн Блек да е направил нещо читаво. Много хумор дано наистина няма.

  P.S. – познавам един къде винаги преди да започне да гледа филм си пуска първата част от ’87 😀

  Отговор

 • Hristian
  2018-04-03 at 10:57

  Само като прочетох за новината и се сетих, че са го направили прекалено комедиен като Марвел филмите и Star Wars. После видях, че и вие направо сте го цитирали тоя. Още от преди няколко месеца ми убиха надеждите с тази новина. Това комедия ли е или истински брутален и суров филм както първата част..Ще се разплача направо …

  Отговор

  • radi
   2018-04-03 at 17:25

   Трябва да има кланета и да хвърчат глави


  • Hristian
   2018-04-04 at 21:54

   Да, Ради, но не като последния пример „Covenant“ , където имаше клане, но абсолютно никакъв съспенс.


 • Hristian
  2018-04-03 at 11:11

  Този път презаснеманията са за добро :)
  „The project is currently undergoing reshoots in Canada in an effort to reportedly take out some of the humor that is weaved throughout the film. Rumors suggest that there were negative reactions at The Predator test screenings for having too much humor, so they’re going back to reshoot some scenes and take out some of the lighter mood.“

  Отговор

 • d4
  2018-04-03 at 20:51

  „Хищникът“ + хумор? Ми да го бяха дали направо на Джъд Апатау да го снима…

  В класиката от 1987 не помня да има много хумор освен 2-3 уан лайнъра на Арнолд и тъпия виц за ехото… макар че си спомням, че като лапета умирахме от смях на сцената, където Бил Дюк се бръсне и буквално чупи ножчето в гьон сурата си…както и на тютюневата храчка в „чопър“-а :)

  Отговор

 • Beljata
  2018-04-23 at 15:56

  Средата на месеца мина, трейлър няма.
  Дали няма да е голямото окъкване???

  Отговор

  • radi
   2018-04-23 at 16:58

   Може да е на премиерата на Отмъстителите 3


Коментирайте