Първи тийзър на последния сезон на „House of Cards“

от на 2018-03-05
 

Досега не сме отбелязвали предстоящия последен сезон на изключително успешния сериал на Netflix „House of Cards“, но сега получаваме първия тийзър, който да ни напомни, че макар и съкратен, шести сезон се задава с пълна сила.

Имайте предвид, че става дума за особено кратичка реклама, която не представя никой от завръщащите се или новите персонажи и не дава никакво инфо за сюжета. Това, което виждаме, вече го знаехме от финала на пети сезон – Робин Райт е в ролята на новия президент на САЩ. Клеър Ъндърууд вероятно ще е доста по-различен президент от Франк (Франсис, както тя обича да го нарича), но определено се запазва „House of Cards“ традицията в Овалния офис да седи провокативна фигура с меко казано съмнителен морал.

Hail to the Chief, indeed. Трябва да признаем, че обърнатото знаме в логото продължава да ни радва, колкото и често да го виждаме. Няма да изпадаме в подробности около скандалите за Кевин Спейси и неговото отстраняване от сериала, само ще напомним, че в сюжета той вече беше напуснал Белия дом и Робин Райт така или иначе се готвеше да поеме контрол.

Засега нямаме никаква информация как точно ще бъде обяснена липсата на Франк Ъндърууд, но имайки предвид на какво сме били свидетели от началото на сериала – в името на успеха и амбицията, брутален и насилствен край няма да е съвсем незаслужен. Да се надяваме само, че няма да е някое скучно измиване на ръцете – каквото и да е мнението ви за Спейси, героят му заслужава нещо наистина запомнящо се.

В шести, последен сезон на „House of Cards“ се завръщат Райт, Майкъл Кели, Джейн Аткинсън, Патриша Кларксън, Дерек Сесил, Констанс Цимър, Кембъл Скот, Борис МакГайвър и други. Сред новите попълнения са Грег Киниър и любимата ни Даян Лейн.

Премиерата на последния сезон на „House of Cards“ е тази есен по Netflix.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Любо
  2018-03-05 at 17:14

  Без FU, за мен този сериал приключва с петия си сезон.

  Отговор

  • 2018-03-06 at 00:07

   Той приключи още по неговото време. Развръзката на пети сезон беше равносилна на самоубийство. На мен ми беше гнус да гледам даже колко нелепи и антилогични неща се случиха.


 • UZUMAKI
  2018-03-05 at 19:24

  Добре че не почнах да го гледам… сега с удоволствие няма да припаря до тоя сериал :)

  Отговор

  • 2018-03-06 at 00:11

   И така все пак ще изпуснеш два от най-добрите сезони правени в телевизията :)
   Аз бих ги гледал още 10 пъти тези сезони.


  • Mad Max
   2018-03-06 at 01:30

   Под надзора на Финчър първите два сезона наистина бяха размазващи във всяко едно отношение. След това си еба майката …


 • Теодора Симеонова
  2018-03-05 at 22:53

  Този сериал трябваше да свърши с 2-ри сезон, включително.
  Сега се мъча на 4-ти и ще го докарам до 5-ти. Кевин Спейси не беше проблем, повтаряше се.
  „It’s my turn“, казва Robin Right, на финала на сезон 5.
  Бвз мен, като зрител.

  Отговор

  • 2018-03-06 at 00:10

   Нивото на първи и втори сезон е огромно и това е абсолютно кино в телевизията. Аз харесвам много неща и от следващите два сезона, въпреки спада на нивото и зациклянето, но пети вече е абсолютна подигравка.


 • Иван
  2018-03-06 at 10:23

  Всички сезони си бяха по-добри от 80% от останалите шоута по телевидението. Кевин трябваше публично да излезе и да им тегли една майна на всички помияри, натегачи и травестити. Да осъдиш човек без нито едно реално доказателство, а само по приказки на ощипани педали и ме-путки. Позор!!!

  Отговор

Коментирайте