Пълен трейлър и плакат на „Lost in Space“ на Netflix

от на 2018-03-07
 
lost in space на netflix

Danger, Will Robinson!

Късно снощи Netflix представиха първия пълен трейлър на подготвяната от тях високобюджетна реинкарнация на класическия научнофантастичен сериал на Ървин Алън от 60-те години на ХХ в. – „Lost in Space” („Изгубени в космоса”). Новата версия е дело на сценарното дуо Мат Сазама и Бърк Шарплес („Дракула: Неразказан”, „Последният ловец на вещици”) и Зак Естрин („Prison Break”), който влиза в ролята на шоурънър, а режисьор на няколко от общо 10-те епизода на първи сезон е Нийл Маршъл („Игра на тронове”, „The Descent”).

Действието на „Lost in Space” се развива 30 години напред в бъдещето, когато космическата колонизация е реалност и също като оригиналния сериал, се фокусира върху семейство Робинсън. Те са сред малцината избрани да отидат и да създадат по-добър свят на нова планета, но се озовават извън първоначално зададения курс, „заседнали” на светлинни години разстояние от крайната им цел и трябва да се борят с предизвикателствата на чуждоземната среда и собствените си страхове и отношения.

След като тийзърът не представи реални кадри, а снимките не бяха достатъчно красноречиви, сега най-накрая имаме възможност да преценим как ще изглежда и каква ще е атмосферата на сериала. Вижте.

Трябва да кажем, че ефектите и цялостната визия изглеждат в пъти по-добре от трагичния опит за възкресяването на франчайза под формата на филм през 1998 г. в „Изгубени в космоса” на Стивън Хопкинс с Уилям Хърт, Мат ЛеБланк и Гари Олдман. Вярно, че говорим за доста години, през които технологиите се развиха ужасно, и е нормално да има подобрение в тази посока, но въпреки това разликата е впечатляваща. Несъмнено Netflix не са пестили средства и вероятно „Lost in Space” ще е една от най-скъпите (ако не и най-скъпата) продукции.

Въпреки че таяхме надежди, първоначално нямахме кой знае какви очаквания за този сериал, защото не смятахме, че извън модерната визия, той ще предложи нещо по-различно като теми и идеи от оригинала (който, въпреки че е класика в жанра, реално не предлага нещо кой знае колко специално). Сега продължаваме да нямаме големи очаквания, но трябва да признаем, че трейлърът ни допадна и в нас се прокрадва нотка на ентусиазъм и ни се иска, така да се каже, да се „изгубим в космоса“. Отсега залагаме, че MVP ще е Паркър Поузи, която е в ролята на противоречивата д-р Смит.

В добавка вижте една ексклузивна снимка, представена от Empire, както и официалния постер.

lost in space плакат

Lost in Space” („Изгубени в космоса”) е дело на сценаристите Мат Сазама и Бърк Шарплес („Дракула: Неразказан”, „Последният ловец на вещици”). Шоурънър е Зак Естрин („Prison Break”), а режисьор на няколко от 10-те епизода ще бъде Нийл Маршъл („Игра на тронове”, „The Descent”). В ролите са Тоби Стивънс (Джон), Моли Паркър (Моурийн), Тайлър Ръсел (Джуди), Мина Съндуол (Пени), Максуел Дженкинс (Уил), Дон Уест (Игнасио Серико), Паркър Поузи (д-р Смит) и Раза Джефри (Виктор).

Премиерата е 13 април.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Боби88
  2018-03-07 at 14:14

  Изглежда великолепно!!!
  А скафандрите и костюмите са ми дооста Прометей.

  Отговор

 • Riddick
  2018-03-07 at 15:15

  И на мен ми допада…….ма аз харесах и филма, в който Джоуи им беше пилот….. Blush

  Отговор

 • 2018-03-07 at 17:36

  Гледах сериала навремето по румънската телевизия. Не разбирах нито английски, нито румънски, но въпреки това филмът беше много ефектен. През 90-е години имаше опит за кино вариант, който не беше много добър. Не знам сега какво се е получило.

  Отговор

 • radi
  2018-03-07 at 22:35

  Като за сериал изглежда страхотно. Не съм запознат с предишните версии

  Отговор

 • .
  2018-03-08 at 04:04

  Изглежда сексуално :), това и предното трейлърче са приятни. Споменатото сценарно дуо в новината ме притеснява (с дадените примери), а и днешно време само на реклами вяра немем, все пак се надявам на добро сай-файче (а дано).

  Отговор

Коментирайте