Като изключим един fan made постер, не сме чували и виждали нищо от многоочаквания „Dredd” – подготвяната нова, мрачна и реалистична екранизация на комикса за съдията Дред, целяща да заличи неприятния спомен за Сталоуновата версия – от началото на годината насам, когато ви съобщихме, че Лена Хийди се присъединява към актьорския състав и че ще изпълнява ролята на злодей.

Тази липса на новини ни бе малко странна, при положение, че видяхме първата снимка от филма – при това не каква да е, а на Ърбан в пълното бойно снаряжение на съдията – още през ноември миналата година. Но както и да е, по всичко изглежда, че отново имаме някакво раздвижване по този фронт – то идва под формата на нова снимка на съдията, разпространена от Bleeding Cool – и имаме чувството, че скоро ще видим и нещо по-голямо като плакат, а защо не и трейлър.

Карл Ърбан като „Dredd”

Нямаме какво толкова да коментираме тази снимка, освен да повторим това, което казахме по повод на предишната. Радваме се, че няма и следа от лъскавата пластмаса, която носеше Силвестър Сталоун в предишната версия на филма и се надяваме, обещанията на продуцента Андрю Макдоналд за „много мрачен, реалистичен филм, категория R” да вземат да се сбъднат.

На опасните улици на Мега Сити, единственият оазис на псевдо-цивилизация, останал на прокълнатата планета, съдията Дред е най-страшният от елитните Улични съдии, които – ако се налага – имат правото да арестуват, осъждат и екзекутират престъпници.

Режисьор на филма е Пийт Травис („Точен прицел”), а в ролите ще видим Карл Ърбан като Дред, Лена Хийди като антагониста Ма-Ма и Оливия Търлби като партньора на Дред, Касандра Андерсън.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments