Нов трейлър на „Sicario: Day of the Soldado“ с Джош Бролин и Бенисио дел Торо

от на 2018-03-20
 

Очакваното едновременно с любопитство и притеснение продължение на страхотната криминална драма на Дени Вилньов „Сикарио” си има ново заглавие – „Sicario: Day of the Soldado“, което беше анонсирано от Sony с нов пълен трейлър. Филмът е дело на режисьора Стефано Солима („Suburra”, „ACAB – All Cops Are Bastards”) и сценариста на оригинала Тайлър Шеридан („Wind River”, „Hell or High Water”) и отново ни среща с героите на Джош Бролин и Бенисио дел Торо.

В „Sicario: Day of the Soldado“ войната с наркотиците на границата между САЩ и Мексико ескалира и картелите организират трафик на терористи през границата. В опит да им попречат, правителството на САЩ отново се обръща към агента на ЦРУ Мат Грейвър (Бролин) и наемника Алехандро Гилик (Дел Торо). За да започнат война между картелите, Грейвър и Гилик отвличат Изабела Рейес (Изабела Монер) – дъщерята на печално известния наркобос Карлос Рейес, но когато мисията им излиза извън контрол и те получават заповед да убият момичето, между Грейвър и Гилик настъпва разрив…

Като чуем тази музика и няма как да не ни стане криво от смъртта на Йохан Йохансон. Между другото, неговите функции тук се поемат от челиста Хилдур Гуднадотир, който е бил в екипа на Йохансон в „Сикарио“.

По същество, трябва да признаем, че този трейлър ни допада доста – харесва ни както чисто визуално, така и като история, особено арката на героя на Дел Торо – и определено искаме да гледаме филма. Нямаме очаквания обаче, че „Sicario: Day of the Soldado“ ще бъде на нивото на отличния „Сикарио” на Вилньов.

Вижте и няколко нови снимки.

джош бролин бенисио дел торо сикарио 2 sicario-2-soldado-day-of-the-soldado

Режисьор на  „Sicario: Day of the Soldado“ е Стефано Солима („Suburra”, „ACAB – All Cops Are Bastards”), а сценарият е дело на Тайлър Шеридан („Wind River”, „Сикарио“, „Hell or High Water”). В ролите са Джош Бролин, Бенисио дел Торо, Изабела Монер, Катрин Кийнър, Матю Модийн, Джефри Донован, Кристофър Хейердал и др.

Премиерата е 29 юни.

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2018-03-20 at 12:14

  Fuck me … adrenaline shot ми беше този трейлър

  Отговор

 • Иван
  2018-03-20 at 12:33

  Не виждам причина да е по-лош от първия филм.

  Отговор

 • Hawks
  2018-03-20 at 13:59

  Супер е ! Само т’ва заглавие, яко ми бърка в здравето. Soldato си звучеше добре.

  Отговор

 • Виктор
  2018-03-20 at 15:03

  Всъщност, заглавието отново е променено и ще бъде SOLDADO RETURN OF SICARIO 😉

  Отговор

  • 2018-03-20 at 15:37

   Това международното заглавие ли е, или в целия свят ще е така?
   И това ли е официалното за Българрия? „Сикарио 2: Солдадо“?


  • Виктор
   2018-03-21 at 12:53

   За тук запазваме „Сикарио 2: Солдадо“, но има още необявена повторна промяна на международното заглавие, което ще е SOLDADO RETURN OF SICARIO. Ще бъде анонсирано следващата седмица :)


 • Mitakasan
  2018-03-21 at 00:09

  Джош Бролин ще има баси яките 2 месеца в кино залите, 2 милиарда долара, ако не и 2.5 с ролите на Танос, Кейбъл и тоя симпатяга тук, направо ще счупи боксофиса.

  Отговор

Коментирайте