Super Bowl реклама на „Соло: История от Междузвездни войни“ на Рон Хауърд

от на 2018-02-05
 

solo-a-star-wars-story-alden-ehrenreich

Първият ни поглед към „Соло: История от Междузвездни войни“ („Solo: A Star Wars Story“) без съмнение е най-очакваната реклама от всички, представени на тазгодишния Super Bowl, и пристъпваме към нея със свито сърце. Причините, разбира се, са в проблемите, които имаше продукцията, крайният резултат от които беше уволнението на титулярните режисьори Фил Лорд и Крис Милър, заменянето им с ветерана Рон Хауърд и наложилите се сериозни преснимания.

Вижте телевизионния спот и преценете сами дали откривате следи за някои от най-големите проблеми, за които циркулираха десетки слухове и сред които се споменаваха грешният подход към историята и цялостния тон на филма, както и сбърканият кастинг – нещо, с което и ние самите имахме сериозни проблеми.

Да не казваме голяма дума, но видяното ни допада. Харесва ни цялостната атмосфера и стилистика, а от няколкото фрейма с него и едната му реплика съдим, че Олдън Ерънрайх, чийто кастинг беше сред най-големите притеснения за феновете (притеснения, подхранени от слуховете за наемането на актьорски треньор на снимачната площадка, тъй като изпълнението му не било на търсеното ниво), стои добре като Хан Соло и доста успешно (и визуално, и като изказ) наподобява образа – такъв, какъвто го познаваме в изпълнение на Харисън Форд.

Все още няма да бързаме да се радваме обаче, а ще изчакаме няколко часа, когато ще имаме и първия трейлър, който ще ни даде по-добра представа какво можем да очакваме – и актьорски, и като цяло.

solo-a-star-wars-story-droid

solo-a-star-wars-story-alden-ehrenreich-image

solo-a-star-wars-story-emilia-clarke

solo-a-star-wars-story-donald-glover-lando

solo-a-star-wars-story-woody-harrelson

solo-a-star-wars-story-chewi

Качете се на борда на Хилядолетния сокол и се отправете на пътешествие до една далечна галактика със „Соло: История от Междузвездни войни“ – изцяло ново приключение за най-обичания разбойник в галактиката. Чрез поредица от дръзки подвизи в тъмния и опасен престъпен свят, Хан Соло се запознава със своя бъдещ помощник пилот – могъщия Чубака, и се сблъсква с прословутия комарджия Ландо Калризиан в приключение, което ще зададе курса на един от най-нетипичните герои от сагата Междузвездни войни.

Режисьор на „Соло: История от Междузвездни войни“ („Solo: A Star Wars Story“) е Рон Хауърд (след напускането на Фил Лорд и Крис Милър), а в главните роли ще видим Олдън Ерънрайх (Хан Соло), Доналд Глоувър (Ландо Калризиан), Йонас Суотамо (Чубака), Уди Харелсън, Фийби Уолър-Бридж, Емилия Кларк, Танди Нютън и Пол Бетани.

Премиерата е 25 май 2018.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Riddick
  2018-02-05 at 09:47

  Това е първият филм по „Войните“, който изобщо не чакам, но и аз съм доволен от видяното.
  Дори майката на драконите, в този кратък кадър, в който се появи, си седеше на място

  Отговор

 • UZUMAKI
  2018-02-05 at 13:16

  Изглежда наистина окей, но с тийзър е най-лесно да излъжеш публиката, така че хайпът ми си остава нулев.

  Отговор

 • Пламен
  2018-02-05 at 14:54

  Моля, а пак ?!
  Аз съм в потрес точно колко зле изглежда това.

  Отговор

 • Пламен
  2018-02-05 at 15:03

  A някой по-запозната да каже, аджеба на колко години е Хан Соло когато започва SW?

  Отговор

 • UZUMAKI
  2018-02-05 at 15:22

  Хан е на 29 години в “Нова надежда”.

  Отговор

Коментирайте