Тази седмица филмовият влог на Станислава Айви Cinema Confidential остава на лондонска територия, за да разбере тайни около това как се дебютира в киното с голяма филмова продукция и как да привлечеш още по-голяма звезда в главната роля.

Продуцентската компания Camelot Films ще отвори вратите си, за да сподели тайни около осъществяването на първия си пълнометражен филм – „Winter Ridge”. Екипът от младите творци Мат Хукингс и Дом Леноар ще разкаже крачка по крачка какво им е коствало това усилие, а филмът вече е носител на награди дори преди премиерата си в Лондон.

Към тях се присъединяват и режисьорите дебютанти Даниел Греъм и Адам Морс, успели да привлекат в главните роли на филмите си големи имена. Греъм работи с Уилям Дефо по драматичната си история, чието действие се развива в Мексико, докато Морс разчита на Били Зейн от „Титаник”, за да пресъздаде един магически свят във филма си „Lucid”.

Младият продуцент Мерлин Мертън, работил със звезди като Итън Хоук и Шърли Маклейн, ще разкаже как се печели „Кристална мечка” на фестивала Берлинале, когато вярваш в историята си, независимо че другите я смятат за „рискован филм”.

А ето и самото видео:

Очаквайте нови епизоди всеки четвъртък, а тук можете да следите Cinema Confidential:
www.cinema-confidential.com

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *