Отличен първи трейлър и плакат на „Hereditary“ с Тони Колет

от на 2018-01-31
 

Hereditary

Един от най-големите хитове на приключилия преди броени дни фестивал в Сънданс беше разпространяваният от A24 пълнометражeн дебют на режисьора и сценарист Ари Астър „Hereditary“, който получи възторжени ревюта и единодушно бе определен за ранен фаворит за титлата „най-добър хорър филм за 2018 г.“.

Принципно сме скептични към подобни изхвърляния само след една фестивална прожекция, но предвид, че същия случай имахме и с „Вещицата“ на Робърт Егърс, който напълно покри целия хайп за „модерен хорър шедьовър“, че и отгоре, сега сме далеч по-склонни да ги приемем. Още повече, че на разположение имаме първия трейлър на филма, който напълно кореспондира с отзивите.

Hereditary“ разказва за Ани Греъм (Тони Колет), чието семейство се справя с последиците от скорошната смърт на нейната, притежаващата доста труден характер ексцентрична майка, когато странни, загадъчни събития трансформират мъката им в страховит кошмар, който разкрива ужасяващи тайни за техния произход.

Вижте трейлъра.

Ето така се правят трейлъри! Просто няма нужда от коментар. Рекламата работи на всяко едно ниво и ни кара да очакваме „Hereditary“ с болезнено нетърпение. Концепцията на филма също ни допада и ни харесва посоката, в която ни води историята, така както я разбираме от видяното. За тези от вас, които се притесняват, че трейлърът може би издава прекалено много, гледали филма колеги споделят, че в него виждаме едва „5% of the crazy“. Смятайте за какво става дума.

За финал искаме да споделим нещо искрено и лично. Случвало се е да подхождаме ужасно иронично към странни фетиши (като да правиш секс с автомобил) или пък към истории за хора, искащи да се омъжат за дървета или предмети, но сега съжаляваме, защото ние изпитваме подобни чувства към компания. От A24 продължават да се доказват като гении и ни предлагат едни от най-оригиналните, смели и добри филми през последните няколко години и ние сме влюбени в тях.

Отново по същество, ето и официалния постер на филма.

плакат

Режисьор и сценарист на „Hereditary“ е Ари Астър, а в ролите са Тони Колет, Алекс Улф, Мили Шапиро, Ан Дауд, Гейбриъл Бърн и др.

Премиерата е 8 юни 2018.

коментари
 
Отговорете »

 
 • TTT
  2018-01-31 at 18:27

  Добре изглежда, даже доста добре, задължително ще се гледа. Между другото, този последният абзац преди постера също е леко creepy 😀 Не че не са добри A24, ама чак пък фетиши 😀

  Отговор

  • Mad Max
   2018-01-31 at 18:43

   Институцията си пада малко перверзник, работим по въпроса, ама си е дълъг процес, все пак :(


 • UZUMAKI
  2018-01-31 at 20:58

  Феноменален трейлър.

  Отговор

 • Dredd
  2018-01-31 at 21:51

  Най надървящия трейлър от Прометейчето насам!

  Отговор

 • radi
  2018-01-31 at 22:08

  Дано да е по – добър от,, Вещицата “

  Отговор

  • Dredd
   2018-02-01 at 21:46

   Не разбрах защо оКУЛТнаха „The Witch“ така бързо? За мен е едно разнообразие в жанра, но няма да го поставя край огъня с тотеми.


 • suicidal
  2018-02-04 at 22:55

  Ебаси трейлъра. Това няма да го гледам сам.

  Отговор

Коментирайте