Сценаристът на „Завръщането“ Марк Л. Смит ще напише „Star Trek” на Куентин Тарантино

от на 2017-12-22
 
Марк Л. Смит

Марк Л. Смит

В началото на месеца духовете в интернет пространството с разбуниха от новината, че Куентин Тарантино подготвя филм от вселената на „Star Trek“. Изписаха се тонове текстове как Тарантино е най-подходящият човек, който да влее нова кръв в кино-измеренията на франчайза, отново забуксувал леко след „Стар Трек: Отвъд“, как той е най-неподходящият избор, поругаващ „завета на Джийн Роденбери“ и всичко свято в поредицата, и тем подобни материали, които пропускаме с удоволствие, тъй като огромен процент от тях са празнословия.

Това, което не пропускаме обаче, са сериозните новини за развитието на проекта, а най-новата е, че сценаристът на „Завръщането“ Марк Л. Смит е бил избран да напише сценария по идеята на Тарантино. Deadline съобщават, че Марк Л. Смит се е отличил като фаворит, след като е взел участие в организираната от Paramount и Дж. Дж. Ейбрамс „writers room“, в която са се включили Линдзи Бийр, Дрю Пиърс и Меган Амрам, и решаваща роля е изиграл неговият сценарий за продуцирания от Bad-Robot, предстоящ военен трилър за ВСВ „Overlord“.

Идеята все още е именно Куентин Тарантино да режисира и предвид факта, че най-новият му 9-ти проект е с премиерна дата 9 август 2019, ще има бая да почакаме, докато видим „Star Trek“ филма му на екран (ако въобще). Ще продължаваме да следим за по-сериозни новини около проекта.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте