Адски обичаме мистериозни сюжети с фантастични елементи и сме големи почитатели на Дж. К Симънс и няма как да не обърнем внимание на предстоящия сериал на Starz „Counterpart”, който обединява тези неща в едно.

Изкушаваме се да ви дадем и още малко подробности за естеството на историята и сюжета, но смятаме, че това е един от случаите, в които е по-добре да подходите към рекламата с възможно най-малко информация, а и без това вече казахме достатъчно. Вижте!

https://www.youtube.com/watch?v=c3Bu2DOM66g

Струва ни се, че някой е гледал „Fringe” и му е хрумнало да вземе идеята с огледалния паралелен свят и да я украси с шпионски сюжет, включващ политически коментари, убийства, любов и доста екшън. Но лошо няма, защото според нас изглежда страхотно. Толкова много елементи от това, което виждаме, ни допадат, че няма как да пропуснем.

А в добавка имаме и обещанието на създателите на шоуто, че „Counterpart” няма да е само куха концепция и ще предложи и изследва теми като естеството на самоличността, съдбата, изгубената любов и вечния въпрос „какви щяхме да бъдем, ако животът ни беше различен?“.

Counterpart” е създаден от Джъстин Маркс („Книга за джунглата“), който е и изпълнителен продуцент наравно с Гари Гилбърт, Джордан Хороуиц, Мортен Тилдъм, Кийт Редмънд, Брад Дорос и Ейми Бърг. Сред режисьорите са Алик Сакхаров и Мортен Тилдъм. Освен големия Дж. К. Симънс в двойна роля, в „Counterpart” участват още Оливия Уилямс, Хари Лойд, Никълъс Пинок, Назанин Бониади, Сара Серайоко, Улрих Томсен и др.

Премиерата е 21 януари 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *