През октомври започват снимките на осми сезон на „Игра на тронове”

от на 2017-08-19
 

Мъчно ни е, че тази година не успяхме да отделим внимание под формата на текстове за всеки един епизод от течащия в момента седми сезон, както направихме за шести. Затова и си търсехме оправдание да напишем кратка новина, в която да споделим, че сме ужасно доволни от развоя на събитията и нямаме търпение за предстоящите последни два епизода.

Поводът в случая е, че Николай Костер- Уалдау, самият Джейми Ланистър, в разговор с Collider, е потвърдил, че този октомври започват снимките на финалните епизоди. Ето какво е казал актьорът:

Знаех какво ще се случи в първите три сезона. След това информацията идваше сезон за сезон. Получаваш сценария месец преди да започнат снимките, след което знаеш какво предстои. Но в момента нямам представа какво ще се случи във финалния сезон. Връщаме се този октомври, така че може би в следващите седмици ще получим сценарий и ще разберем. Много съм любопитен.

Целият свят е любопитен всъщност, а ние се питаме какви мерки за сигурност ще предприемат HBO, за да се справят с хакерската заплаха, поради която наскоро изтекоха сценариите на неизлъчените епизоди от края на шести сезон. Два от епизодите също се появиха във виртуалното пространство. Излишно е да поясняваме, че никой от екипа ни не си е позволявал да посяга към изтеклите материали, защото сме себеуважаващи се киномани, пък и не виждаме какъв е смисълът от това, изтъкано от теории и спекулации, търсене на „какво ще стане по-нататък“.

Игра на тронове” започва да добива завършен вид и вече няма капка съмнение, че историята ще завърши по адекватен и епичен начин, както се надявахме от самото начало. Стигнали сме до етап, в който се отпускаме и се наслаждаваме на преживяването. Не ни се мисли какво ще правим в края на другата година, когато всичко ще свърши.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Riddick
  2017-08-19 at 13:42

  Много поздрави на онзи гъз от ФБ, който вчера спойлна жестоко 6-ти епизод.

  Отговор

 • Dredd
  2017-08-19 at 14:39

  Дано това бъдат последните епизоди, че вече повече от шест години го чакам за да го изгледам накуп.

  Отговор

  • radi
   2017-08-19 at 15:50

   Аз съм ги гледал всички само по един път


  • UZUMAKI
   2017-08-20 at 21:00

   Изкушавам се преди началото на осмия сезон да изгледам всичките 7 отново.


  • Dredd
   2017-08-20 at 21:32

   Вие сте, ама аз не съм :) Чинно си чакаш едни 5-6-7-8 годинки сериалчето да свърши и след това на екс. Чиста работа 😀


 • AzUrAL
  2017-08-21 at 15:42

  „Изкушавам се преди началото на осмия сезон да изгледам всичките 7 отново.“ Почти всеки си мисли точно това!

  Отговор

 • ratm18
  2017-08-22 at 16:34

  Нямаше нищо запомнящо се в целия сезон. Нямаше злодеи като Джофри и Рамзи. Кутрето, Варис и Тирион нямат никаква роля. Има хиляди препратки към миналите сезони, което означава, че няма какво да кажат и само бавят време.
  За съжаление се падна по това време да гледам „Billions“, което още повече понижи оценката за този сезон.
  Дано имат някаква идея за финала.

  Отговор

Коментирайте