Мъчно ни е, че тази година не успяхме да отделим внимание под формата на текстове за всеки един епизод от течащия в момента седми сезон, както направихме за шести. Затова и си търсехме оправдание да напишем кратка новина, в която да споделим, че сме ужасно доволни от развоя на събитията и нямаме търпение за предстоящите последни два епизода.

Поводът в случая е, че Николай Костер- Уалдау, самият Джейми Ланистър, в разговор с Collider, е потвърдил, че този октомври започват снимките на финалните епизоди. Ето какво е казал актьорът:

Знаех какво ще се случи в първите три сезона. След това информацията идваше сезон за сезон. Получаваш сценария месец преди да започнат снимките, след което знаеш какво предстои. Но в момента нямам представа какво ще се случи във финалния сезон. Връщаме се този октомври, така че може би в следващите седмици ще получим сценарий и ще разберем. Много съм любопитен.

Целият свят е любопитен всъщност, а ние се питаме какви мерки за сигурност ще предприемат HBO, за да се справят с хакерската заплаха, поради която наскоро изтекоха сценариите на неизлъчените епизоди от края на шести сезон. Два от епизодите също се появиха във виртуалното пространство. Излишно е да поясняваме, че никой от екипа ни не си е позволявал да посяга към изтеклите материали, защото сме себеуважаващи се киномани, пък и не виждаме какъв е смисълът от това, изтъкано от теории и спекулации, търсене на „какво ще стане по-нататък“.

Игра на тронове” започва да добива завършен вид и вече няма капка съмнение, че историята ще завърши по адекватен и епичен начин, както се надявахме от самото начало. Стигнали сме до етап, в който се отпускаме и се наслаждаваме на преживяването. Не ни се мисли какво ще правим в края на другата година, когато всичко ще свърши.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Много поздрави на онзи гъз от ФБ, който вчера спойлна жестоко 6-ти епизод.

  2. Дано това бъдат последните епизоди, че вече повече от шест години го чакам за да го изгледам накуп.

    1. Аз съм ги гледал всички само по един път

    2. Изкушавам се преди началото на осмия сезон да изгледам всичките 7 отново.

    3. Вие сте, ама аз не съм 🙂 Чинно си чакаш едни 5-6-7-8 годинки сериалчето да свърши и след това на екс. Чиста работа 😀

  3. „Изкушавам се преди началото на осмия сезон да изгледам всичките 7 отново.“ Почти всеки си мисли точно това!

  4. Нямаше нищо запомнящо се в целия сезон. Нямаше злодеи като Джофри и Рамзи. Кутрето, Варис и Тирион нямат никаква роля. Има хиляди препратки към миналите сезони, което означава, че няма какво да кажат и само бавят време.
    За съжаление се падна по това време да гледам „Billions“, което още повече понижи оценката за този сезон.
    Дано имат някаква идея за финала.