Трейлър и плакат на „time loop” хоръра „Happy Death Day”

от на 2017-06-16
 

Един от любимите елементи на хорър филмите са различните атрактивни начини, по които умират жертвите („Предизвестена смърт” е цял франчайз, който експлоатира точно тази тема). Това ще е и основен момент в най-новото жанрово предложение на Universal Pictures и Blumhouse „Честита смърт” („Happy Death Day”), но с един съществен туист – вместо много младежи, ще видим отново и отново да умира само едно момиче. Точно така, след фантастичния екшън „На ръба на утрешния ден”, секс-комедията „Premature” и романтичната мистерия „Before I Fall”, сега е ред и на хорър филм да използва time loop похвата, популяризиран по чудесен начин от „Омагьосан ден”.

Честита смърт” е дело на режисьора Кристофър Ландън („Paranormal Activity: The Marked Ones”, „Scouts Guide to the Zombie Apocalypse”), който е съсценарист наравно с комиксовия автор Скот Лобдел, и разказва за колежанка (Джесика Рот, „La La Land”), която е принудена да изживява деня на убийството си отново и отново, докато не разкрие самоличността на маскирания си убиец. Концепцията и идеята на филма са достатъчно ясни и няма нужда от повече подробности. Реално, всичко, което ви е необходимо да знаете за филма, го има в трейлъра. Вижте.

Смятаме, че всичко е ясно и няма нужда от излишни коментари. Ние обичаме подобни хоръри, а видяното ни изглежда относително забавно, затова ще се радваме да хвърлим едно око на филма, без да очакваме някакви откровения. Проблемът е, че сега цял ден ще си тананикаме тази ужасна песен. Go shorty, it’s your birthday…

Вижте и един постер. It’s your birthday…

плакат

Режисьор на „Честита смърт” („Happy Death Day”) е Кристофър Ландън („Paranormal Activity: The Marked Ones”, „Scouts Guide to the Zombie Apocalypse”). Сценаристи са Кристофър Ландън и Скот Лобдел. В ролите са Джескиа Рот, Израел Броусард, Руби Модайн, Рейчъл Матюс, Чарлс Ейткън, Джейсън Бейл и др.

Премиерата е петък, 13 (ама много ясно!) октомври 2017.

It’s your birthday…

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте