Нoв трейлър и постер на „Let Me Make You A Martyr“ c Мерилин Менсън

от на 2017-05-12
 
„Let Me Make You A Martyr“

„Let Me Make You A Martyr“

Let Me Make You A Martyr“ е сред най-щателно отразяваните от нас независими продукции с фестивален характер, за които сме писали до момента в сайта ни. Даже си мислихме, че след последното включване няма повече да ви занимаваме с нискобюджетната криминална драма, но очевидно сме били в грешка. По повод предстоящия съвсем скоро „домашен“ дебют на заглавието се появи пореден трейлър:

…който ни се струва най-добрия от всички досега. Допада ни реалистичната суровост и хладния подход към действието и героите. Всичко е някак сухо, пепеляво, неловко и преди всичко естествено, без претрупан патос – сякаш гледаме документални кадри. В никакъв случай обаче не очакваме нещо величествено, просто сме доволни от творческия подход и се надяваме той да е такъв и цялостно, а не само в конкретната сцена с пеенето в колата. Като споменахме пеенето, саморазрушителният и нихилистичен образ на Мерилин Менсън, една вече бивша рок звезда с изветрял, но значим за времето си ореол, пасва съвършено на ролята и все още смятаме, че музикантът ще е сред най-любопитните неща в проекта.

Ето и един нов постер:

плакат

Режисьори и сценаристи на „Let Me Make You A Martyr“ са Кори Асраф и Джо Суоб, а в ролите са също Сам Куартин, Марк Буун-Мл., Нико Никотера, Майкъл Потс, Джейк Силбърман, Ребека Кенеди и Гор Адамс. Филмът ще бъде разпространен чрез VOD-платформите на 6-ти юни.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте