Разходете се в Туин Пийкс с ново промо от предстоящото завръщане на сериала

от на 2017-04-29
 

Доктор Жор, който, както знаете, е завеждащ отделениеТуин Пийкс” при нас, наскоро завърши посветен на сериала материал за нашите приятели от Площад Славейков и му се наложи да си вземе кратка почивка от темата (дето има един виц за митничари, строи къща с нашите пари). Добре, че (почти) всички в екипа са се нагърбили с припомнянето на старите епизоди, за да сме подготвени за дебютирането на новия сезон и лесно можем да го заместим. А в случая не става дума и за някаква сложна материя, както беше в предишната новина с криптираните тийзъри.

Вчера Showtime обявиха, че двучасовият (с рекламите) двоен първи епизод на новия сезон на „Туин Пийкс” ще дебютира на 21 май от 21:00, а от 6 август сериалът ще се премести от 20:00, за да води завръщането на „Рей Донован”. Също така, последният епизод (от общо 18) също ще бъде двоен и ще се излъчи на 3 септември. Заедно с тази информация, от телевизионния канал разпространиха и кратък тийзър, който разкрива как точно изглеждат днес някои от добре познатите ни от сериала локации като „Черната ложа”, полицейския участък и други.

Предишните тийзъри, снимки, пълния актьорски състав и всякакви подробности около предстоящото завръщане на „Туин Пийкс“ може да откриете в новините ни до момента.

И още веднъж, премиерата на новия сезон е 21 май тази година.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Дзън
  2017-04-29 at 22:49

  УРА!!!!

  Отговор

 • UZUMAKI
  2017-04-30 at 03:02

  Пореден проект, за който отдавна спрях да чета и да гледам каквото и да е. Премиерата е близо, това е важното.

  Отговор

  • 2017-04-30 at 12:16

   Якото е, че всъщност нищо не спойлват, а предимно залагат на носталгия по старите епизоди. И макар че следя всичко, единственото, което може да знам повече от теб, е от „Тайната история на Туин Пийкс“ на Марк Фрост, а не от разкрития в рекламната кампания 😀


  • UZUMAKI
   2017-04-30 at 18:18

   Трябва да си я купя :)


Коментирайте