Новият филм на Дарън Аронофски „Mother!” ще бъде хорър

от на 2017-04-02
 

Следим изкъсо любимите си режисьори, дори когато проектите им се забулени в мистерия. Такъв е случаят с предстоящата семейна драма на Дарън Аронофски, включваща впечатляващ актьорски състав (Дженифър Лорънс и Хавиер Бардем в главните роли, а Донал Глийсън, Мишел Пфайфър и Ед Харис в по-второстепенни). Вече сме ви представяли проекта, но днес имаме допълнителна информация, която решихме да споделим с вас. Ето какво знаем до момента:

Филмът ще разкаже историята на мъж и жена, чиято връзка е заплашена, когато неканени гости пристигат в дома им, нарушавайки спокойното им ежедневие.

Според The Wrap на скорошния CinemaCon е станало ясно, че филмът всъщност ще бъде хорър/трилър в традицията на „Черният лебед”, което няма как да не ни радва. Не че не харесваме „Ной”, но най-добрите постижения на Аронофски са именно в сферата на психологическия трилър. Научаваме и заглавието – възклицанието „Mother!”.

Филмът ще бъде сниман изцяло на 16 мм лента, а за музиката отговаря Йохан Йохансон („Сикарио”, „Теория на всичко”). Ще следим и ще ви информираме за ъпдейти.

Премиерата е 13 октомври.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте