Тийзър на „Colossal” на Начо Вигалондо с Ан Хатауей

от на 2017-01-22
 

Мрачен и супер-забавен поглед към реалността на една… изгубена жена очаква да покори зрителите на най-новия филм на Начо ВигалондоColossal”. В главната роля действа (очарователна, както винаги) Ан Хатауей, а героинята й е „изгубена”, защото животът й се руши – основите са подкопани от повечко алкохол и поредица неподходящи решения. След като я гонят от работа и къса с гаджето си, тя се прибира в родния с иград, сдружава се отново с приятел от детството (Джейсън Судейкис) и упорито продължава със саморазрушението. Ала в един момент осъзнава, че гигантско чудовище-кайджу тъпче всичко наред в южнокорейската столица Сеул и някак си физически е свързано… с нея самата!

Режисьорът на „Timecrimes” и „Open Windows” рискува – и според отзивите на киноманите, успели да видят „Colossal” в Торонто, Сан Себастиан или на Fantastic Fest, твръдят, че това е един от най-трогателните, забавни, шантави и готини филми, на които може да попадне човек в последните години – не е плоска драмедия, не е независим филм за кризата на средната възраст, не е и филм за чудовища, Начо Вигалондо е направил нещо много повече. Разказът му преминава през няколко различни жанра, настроения и разнообразни тоналности. В актьорския екип участват още Дан Стивънс и Тим Блейк Нелсън.

Филмът ще се появи на екран в Щатите на 7 Април, благодарение на новосформираната дистрибуторска компания Neon (Тим Лийг от Alamo Drafthouse и Том Куин, един от съоснователите на RADiUS), а всички, които са избрали вчера да видят „Colossal” в програмата на Сънданс, вероятно ще потвърдят думите на вече очарованите от филма фестивално-привилегировани зрители. След толкова много суперлативи (пък и с кайджу в историята!) е ясно, че желанието ни да видим филма е огромно.

плаакат

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте