„Кешбол” с Брат Пит и Джона Хил

Играта приключи. DVD на „Кешбол” сечели Елена Михайлова. Представител на „Съни Филм Видео Ентъртейнмънт“ ще се свърже с нея с подробности как са си получи наградата.

_________________________

Кешбол” на режисьора Бенет Милър („Капоти”) беше една от най-приятните изненади на изминалата година и заслужено беше почетен с 6 номинации за наградата „Оскар”. Всъщност изненада не е точната дума, след като зад филма стоят изключителни таланти като сценаристите Стив Зейлиън и Аарон Соркин и актьори от ранга на Брад Пит, Филип Сиймур Хофман и Джона Хил.

Противно на очакванията, свързани с бейзболната тематика на „Кешбол”, той няма почти нищо общо с типичните спортни филми, били те за бейзбол или някакъв друг спорт, а представлява един от онези редки случаи, в които филмът надхвърля пределите на конкретната си тематика и „казва” доста повече неща, отколкото е видно на пръв поглед.

С две думи, „Кешбол” е един изключително приятен филм със „сърце и душа” и чудесни изпълнения и сега някой от нашите читатели ще има възможност да се увери в това, като спечели DVD на филма, осигурено от „Съни Филм Видео Ентъртейнмънт”. По традиция, победителят ще получи и най-новия брой на списанието за кино и видео „c3D&BDp”.

Кешбол

За да видите вашето име като победител, трябва да отговорите правилно на следния въпрос:

Колко общо актьорски номинации за „Оскар” има Брад Пит?
а) Две
б) Три
в) Пет

Верен отговор и координати (име, телефон, град) за обратна връзка можете да изпращате на адрес [email protected] до 27 май (включително)!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

13 Comments

  1. Мисля, че аз съм спечелила, но въпросния представител не се е свързал с мен. Ако съм аз, кога да очаквам обаждане или имейл?

  2. Аз съм спечелила!!! 🙂
    Свързаха се с мен по имейл.
    Благодаря за отзивчивостта!

  3. Здравейте,
    Дано не звуча много нахално, но кога трябва да си получи наградата?
    Да вярно на 01.06. получих имейл от представителя, за точен адрес и тел., и веднага отговорих, но вече сме 15.06. и нямам никаква награда.