Toм Круз и Джейк Джонсън в кадър от „Мумията“ (2017)
Toм Круз и Джейк Джонсън в кадър от „Мумията“ (2017)

Следващият римейк на „The Mummy“ се очаква да даде началото на мащабен и зрелищен франчайз, който ще възкреси класическите чудовища на Universal Pictures. Maкap идеята на теория да ни се струва окей, засега не сме съвсем убедени, че посоката, която продуцентите са поели, е най-атрактивната (поне за нас, може би обаче ще е атрактивна за масовата публика). Наскоро се появи интересно видео, което ни помага да вникнем по-добре в концепцията на амбициозната и мултимилионна продукция:

Трябва да признаем, че този поглед зад кулисите ни се стори малко по-любопитен и обещаващ от разочароващия първи трейлър на „The Mummy“. Въпреки че засега оставаме резервирани към проекта, леко започва да се прокрадва оптимизъм, че светът, който ще ни бъде разкрит на 9-ти юни догодина, няма да е чак толкова генеричен и предсказуем, колкото рекламните материали до момента подсказват. В добавка вижте и няколко снимки от хорър екшъна:

The Mummy mummy0007 mummy0012 The Mummy Mummy

Hoвата версия на „Мумията“ е режисирана от Алекс Курцман („Хора като нас“) по сценарий на Кристофър МакКуори и Джон Спейтс, а в ролите са Том Круз, София Бутела, Кортни Б. Ванс, Джейк Джонсън, Анабел Уолис, Хавиер Ботет, Ръсел Кроу и дp.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *