Пълен трейлър и поредица плакати на „Underworld: Blood Wars”

от на 2016-10-14
 

Отбелязахме последната реклама на „Resident Evil: The Final Chapter”, но се оказва, че сме пропуснали да отразим пълния трейлър на „Underworld: Blood Wars” – най-новият филм на другия яко зациклил франчайз, за който не ни пука от доста отдавна, а именно „Подземен свят”. Това малко ни изненадва, понеже в редиците ни доста хора се барат (pun intended) огромни фенове на Кейт Бекинсейл и се впускат да пишат за нея при всеки удобен случай. Явно обаче всяка любов си има граници.

Но както и да е, да минем по същество. Преди малко повече от месец видяхме първата реклама на „Underworld: Blood Wars”, която ни запозна отгоре-отгоре с историята, а сега получаваме пълен трейлър, който ни дава доста повече подробности за сюжета. За съжаление, това по никакъв начин не променя отношението ни към филма, а ако трябва да сме честни, даже ни настройва отрицателно дори в още по-голяма степен. Вижте как ще ви се отрази на вас.

Дам, никак не ни се виждат добре нещата. А това с новите супер-сили на Селийн направо ни довършва – правим още един паралел със споменатия в началото „Заразно зло”. Вече „нямаме търпение” за следващия „Подземен свят”, в който Селийн ще загуби тези сили, но пак ще трябва да поведе още една „последна” битка за „whatever”… Трагедията е пълна!

Очевидно е, че не се кефим на филма, но знаем, че има хора, които го чакат с нетърпение, затова няма да хейтим повече. Вместо това ще ви пожелаем приятно гледане и за финал ще ви предложим да видите и няколко character постери.

underworld_blood_wars_ver6_xlg underworld_blood_wars_ver3_xlg underworld_blood_wars_ver4_xlg underworld_blood_wars_ver5_xlg underworld_blood_wars_ver2_xlg

Режисьор на „Underworld: Blood Wars” е Ана Форестър („Criminal Minds”, „Outlander”), която прави дебюта си на голям екран, а в ролите са Кейт Бекинсейл, Тео Джеймс, Чарлс Данс, Тобаяс Мензис, Лара Пулвър, Джеймс Фоулкнър, Питър Андерсън, Брадли Джеймс, Дейзи Хед, Клементайн Никълсън и други.

Премиерата е 6 януари 2017.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Riddick
  2016-10-14 at 10:13

  И аз се барам, като стане въпрос за Кейт

  Отговор

 • Liubo Ursiny
  2016-10-14 at 12:22

  С премиерната дата съвсем стопи шансове да се напреварва за Оскар :(

  Отговор

 • Gogoto
  2016-10-14 at 13:01

  С удоволствие… ще го торентна по Великден. 😀
  P.S. Представям си какъв „фън“ ще е тая тъмница на 3D, особено ако е навъртяла повечко часове лампата на проектора.

  Отговор

  • Liubo Ursiny
   2016-10-14 at 13:51

   Той си е директно за Пиратския залив правен.


  • Gogoto
   2016-10-15 at 12:34

   Мани, заболяваше ме главата направо като бачках в кино преди време и дойдеше хард диск с такъв филм на 3D. През една прожекция се оплакваха, че нищо не се вижда. 😀


  • Liubo Ursiny
   2016-10-15 at 19:50

   Да работиш в кино е доста яко. Вярно ли е, че филмите идват с кодови названия?


  • radi
   2016-10-15 at 20:01

   А още по-яко е да си имаш кино :)


  • Gogoto
   2016-10-15 at 20:46

   Не е толкоз яко, колкото си мислиш.когато работих още имаше 35мм лентови машини, които вдигаха отвратителен, мозъкоизпиляващ, монотонен шум от пляскането на лентата, преминаваща през различните ролки и зъбци. Отделно ще един филм беше минимум 2-3 километра лента и пренасянето на тая огромна ролка от машина на машина без да се разсипе си беше чиста проба хазарт. Да не говорим за надирането на лента, омазването на субтитри при дигиталните от страна на преводачите, недомислици при дистрибуцията на софтуерните ключове, служещи за „отключването“ на филма за прожекция и прочее не толкова забавни неща. А и поне на мен не са ми попадали филми с кодови наименования за близо две години, най-вероятно се отнася за Щатите това нещо заради суровата конкуренция там , в България общо взето сме последна дупка на кавала и никой не се занимава с такия неща.


 • А.
  2016-10-14 at 21:54

  Омбрето е на мода дори и сред вампирите 😀

  Отговор

Коментирайте