Два клипа от „Hacksaw Ridge” на Мел Гибсън с Андрю Гарфийлд

от на 2016-10-28
 

Не сме особено развълнувани за наближаващата премиера на „Hacksaw Ridge” на Мел Гибсън. Няма начин да го пропуснем, но първият трейлър определено не ни надъха подобаващо. Дали филмът ще бъде нещо повече от опит за реабилитация на Гибсън, предстои да разберем.

Припомняме, че „Hacksaw Ridge” е вдъхновен от действителни събития и разказва историята на Дезмънд Т. Дос (Андрю Гарфийлд), редник от армията на САЩ, който отказва да носи оръжие и да убива. По време на битката за Окинава през Втората световна война, Дос работи като медик и спасява живота на 75 човека, помагайки при евакуирането на ранените от фронта. Ранен е от граната, а по-късно и от снайпер, за което е награден с медал за храброст – първият „noncombatant”, който получава тази чест.

Вижте двата клипа:

В заключение изровихме кратко видео, в което Гибсън нарича Джордж Милър Айнщайн на монтажа. Да, познахте, отново си заглажда брадата.

Please enable Javascript to watch this video

Режисьор на „Hacksaw Ridge” е Мел Гибсън, а сценарият е дело на Робърт Шенкан, Андрю Найт („Търсачът”) и Рандъл Уолъс, който е работил с Гибсън по „Смело сърце” като сценарист и по „Бяхме войници” като режисьор. В ролите са Андрю Гарфийлд, Винс Вон, Сам Уортингтън, Люк Брейси, Тереза Палмър, Рейчъл Грифитс, Нико Кортес и други.

Премиерата е на 4-и ноември.

плакат

коментари
 
Отговорете »

 
 • mimitar
  2016-10-28 at 15:51

  Не се подлъгвайте по трейлърите, филмът ще е супер и ще е брутален…Гибсън е в стихията си, когато прави war movies.

  Отговор

 • 2016-10-28 at 20:40

  Мел е ЕБАСИ огромния <3

  Отговор

 • 2016-10-30 at 00:38

  Чуда се и се маям, как може да се подлъгвате по тъпите еврейски оплювания на този гениален режисьор и да му гледате тиковате за брадата и тем подобни…Всеки си има особеностите и той си ги има, но все пак бъдете обективни и гледайте работата му като режисьор и ще видите един невероятен и брутален спектакъл на екрана изпълнен със съдържание до най-малките детайли в него. Това е Мел Гибсън – гений в съвременното кино и разни смехотворни подигравки от към личността му са елементарни от елементарни съзнания.
  Филма ще е страхотен, както и всичките предишни негови. Реални, брутални, плътни. Кефи ме, че има още такива „луди“ гениални режисьори неиграещи по свирката на някой, а правещи това които искат и виждат.

  Отговор

Коментирайте