Напоследък (напълно обяснимо) името на Джеймс Гън се спряга само и единствено във връзка с предстоящия „Пазители на галактиката 2” („Guardians of the Galaxy Vol. 2”) – сценаристът и режисьор честичко споделя подробности за проекта и за бъдещето на филмовата вселена на Marvel, но ние ще обърнем поглед към един друг негов филм, който наскоро приключи снимки под режисурата на Грег МакЛийн („Rogue”, „Wolf Creek”).

Става дума за „The Belko Experiment”, който е по сценарий на Гън и разказва за група от 83-ма американски работници в Сао Пауло, Бразилия, които се оказват впримчени в убийствен капан на работното си място. Те са принудени от анонимен глас по високоговорителите да вземат серия от морални решения и да се превърнат или в убийци, или в жертви.

Сега получаваме първи поглед към филма, който идва под формата на няколко снимки, разкриващи част от героите, сред които виждаме едно-две познати лица. Вижте.

 

the-belko-experiment-img01-20160822 the-belko-experiment-img02-20160822 the-belko-experiment-img03-20160822

Фенове сме на Джеймс Гън (особено когато е в B-movie mode) и нямаме нищо против Грег МакЛийн, така че с удоволствие ще хвърлим едно око на „The Belko Experiment”. Ще изчакаме обаче първо да чуем отзиви и да видим някой трейлър, преди да се ангажираме официално.

Още веднъж, режисьор на „The Belko Experiment” е Грег МакЛийн, а сценарият е дело на Джеймс Гън. В ролите са Тони Голдуин, Дон Галахър джуниър, Адриа Архона, Джон С. МакГинли, Шон Гън, Майкъл Рукър, Дейвид Далмастайн, Ейбрахам Бенруби и други.

Премиерата на филма ще бъде на тазгодишното издание на фестивала в Торонто в програмата „Midnight Madness”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *