Новият проект на Дарън Аронофски придобива форма с впечатляващи актьори

от на 2016-04-19
 

Отдавна не сме чували нищо за Дарън Аронофски – или поне от януари. Тогава споменахме за драматична история, която все още си стои неозаглавена, чиито главни роли са предназначени за Дженифър Лоурънс и Хавиер Бардем. Сценарият е дело на Аронофски, а единственото, което знаем за историята е, че проследява изпитанията, на които е подложена връзката на една двойка в момента, в който неочаквани гости попадат в дома им.

Тъй като снимачният период на филма е предвиден да стартира през юни, е естествено постепенно да се добавят други актьорски имена в екипа – например Донал Глийсън, който прави все по-добро впечатление и с избора си на роли, и с изпълнението им. Освен него се включват и брат му – Брайън Глийсън, както и майсторите в занаята – Мишел Пфайфър и Ед Харис.

Доказал, че може са се справя (друг е въпросът с какъв успех) с различни по мащаб, размах и жанр продукции, Дарън Аронофски е творец, на когото винаги сме готови да заложим.

Колкото до включването на Лоурънс – младата актриса доказа, че я бива не само в чинното изпълнение на боксофис задачки („Игрите на глада”, „Х-Мен” и прочие), но и в интригуващите предизвикателства на Дейвид О.Ръсел, така че сме обнадеждени.

Екипът наистина е подбран страхотно, Paramount подкрепя начинанието, а ние очакваме с нетърпение повече детайли, свързани с историята, както и премиерна дата през 2017.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Ивайло
  2016-04-19 at 10:46

  Колко искам да видя нещо ново от Арънофски и едновременно колко да ми е гнусна Лоурънс.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2016-04-19 at 10:59

  Xaxa, споделям раздвоението на Ивайло :)

  Отговор

 • mimitar
  2016-04-19 at 17:48

  Колко да ми е интересен Аронофски и по-важното колко пък много да ми е сексапилна Лоурънс…too much to handle 😀

  Отговор

 • 2016-04-19 at 18:00

  Лорънс е добра актриса, ама не се сещам по-голямо оувърселване и прехвалване на актьор от последните незнайно колко години.

  Отговор

Коментирайте