Милен Фармер ще участва в „Incident In А Ghost Land“ на Паскал Ложие

от на 2016-04-11
 
Mилен Фармер

Mилен Фармер

Работата по „Incident In A Ghost Land“ – новия хорър на Паскал Ложие – напредва. Beче писахме за проекта, който ще разкаже историята на самотна майка, която заедно с двете си дъщери преживява сериозна психологическа травма. Говори се, че сценарият е изключително мрачен и е силно повлиян от творчеството на Стивън Кинг, което може само да ни радва.

Отскоро пък стана ясно, че и първите актьорски имена са вече избрани. Френско-канадската музикална суперзвезда Милен Фармер ще влезе в ролята на майката, а сестрите ще бъдат изиграни съответно от Кристъл Рийд и Анастасия Филипс. Припомняме, че продуценти ще бъдат Клемон Мизере и Жан-Шaрл Леви.

Ще се опитаме да следим изкъсо „Incident In A Ghost Land“ – най-малкото, защото сме големи почитатели на „Martyrs“, който Ложие направи през 2008 г. Снимките на новия му филм ще стартират през август в Ню Йорк и Торонто под шапката на Radar Films, а премиерата вероятно ще се състои по някое време през следващата година, така че първи трейлър можем да очакваме (оптимистично) през късната есен.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте