Нов международен трейлър на „Suicide Squad” на Дейвид Ейър

от на 2016-03-29
 
За първи път усетихме положителна нотка в нагласата си към Жокера на Джаред Лето

За първи път усетихме положителна нотка в нагласата си към Жокера на Джаред Лето

В разгара на повсеместните разгорещени спорове около „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта” е време да отправим нов поглед към следващия високопрофилен проект на Warner и DC, с който те продължават да изграждат и разширяват филмовата си вселена. Става дума, разбира се, за „Suicide Squad” на Дейвид Ейър, в който група известни суперзлодеи са принудени да работят заедно и да изпълняват мокри поръчки на правителството.

Вчера Warner разпространиха нов международен трейлър на филма, който ако сте гледали предишните реклами едва ли ще ви изненада кой знае колко, тъй като е решен в абсолютно същия стил – общо взето, първата му половина е малко по-стегната и динамична версия на официалния първи трейлър (отново под съпровода на „Bohemian Rhapsody” на „Queen”). Все пак има няколко нови кадъра, така че, ако сте фенове, си заслужава да му хвърлите едно око.

Суисадо Скуодо! Досега всички реклами на филма ни харесаха, без обаче да ни хвърлят във възторг. Същото може да се каже и за тази. Има нещо обаче, което тук отбелязваме като плюс – за първи път усетихме положителна нотка в нагласата си към Жокера на Джаред Лето, който до този момент не ни печелеше по абсолютно никакъв начин. А това е доста странно, тъй като сцената, в която казва „I can’t wait to show you my toys” и бие шамарчета, е абсолютно същата като в първия трейлър. Дето се вика, go figure!

В очакване сме на нов пълен трейлър.

Режисьор на „Suicide Squad” е Дейвид Ейър, а в ролите са Джаред Лето, Уил Смит, Марго Роби, Джай Кортни, Джоуел Кинеман, Виола Дейвис, Адеуале Акинуйе-Агбаже, Кара Делевин, Джим Парак, Адам Бийч, Джей Ернандес, Карън Фукухара, Common, Айк Баринхолц, Реймънд Олубоуале, Скот Истууд и други.

Премиерата на „Suicide Squad” е насрочена за 5 август 2016.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте