Super Bowl рекламата на „Captain America: Civil War“

от на 2016-02-09
 

United we stand. Divided we fall.

Бавно, но славно наваксваме със Super Bowl рекламите, до които не успяхме да стигнем вчера – наред е „Първият отмъстител: Войната на героите” („Captain America: Civil War”), на който не сме обръщали внимание от доста време. Спотът е от кратките, но пък е доста ефективен и за първи път от началото на рекламната кампания на филма започваме да усещаме истинска драма между героите.

Както вероятно знаете, в „Първият отмъстител: Войната на героите” Капитан Америка и Железния човек се изправят един срещу друг, принуждавайки и останалите супергерои (а наравно с тях и всички фенове) да изберат страна в конфликта.

Ах, как ни се иска този филм да бъде малко по-различен и по-„ edgy” от традиционното за филмовата вселена на Marvel – гледа ни се една истински качествена драма със супергерои. Знаем, че шансовете за това не са големи (да не кажем, че са абсолютно никакви), но нищо не пречи да се надяваме.

Вижте и най-новия официален синопсис на филма, както и няколко банера.

Стив Роджърс предвожда новосформираните Отмъстители в тяхната неспирна борба в защита на човечеството. Но след поредния инцидент, в който има сериозни косвени разрушения и жертви, политическото напрежение се покачва и правителството въвежда специална система, с която да държи героите под отговорност. Новото „status quo” разцепва Отмъстителите на два лагера – единият е воден от Стив Роджърс и неговото желание героите да бъдат оставени свободно да защитават хората без намесата на правителството, а другият от Тони Старк, който изненадващо решава да подкрепи правителството в тяхното искане за налагане на контрол.

плакат

Режисьори на „Първият отмъстител: Войната на героите” („Captain America: Civil War”) са Антъни и Джо Русо („Завръщането на първия отмъстител”), а сценаристи са Кристофър Маркъс и Стивън МакФийли. В ролите са Крис Евънс, Робърт Дауни-син, Скарлет Йохансон, Джереми Ренър, Пол Ръд, Дон Чийдъл, Себастиан Стан, Пол Бетани, Чадуик Босман, Антъни Маки, Елизабет Олсън, Том Холанд, Емили ВанКамп, Франк Грило, Уилям Хърт, Даниел Брюл, Мартин Фрийман и други.

Премиерата е 6 май 2016.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Riddick
  2016-02-09 at 10:36

  Обаче упорито пазят Спайди от всякакво показване, както в трейлърите, така и в постерите. Нещо като Вижън за Отмъстителите

  Отговор

 • UZUMAKI
  2016-02-09 at 10:50

  Aко Спайди се появи за повече от 5 минути във филма, ще е цяло чудо.

  Отговор

 • alejuve
  2016-02-09 at 11:29

  Имаше слухове, че ролята му няма да е съвсем малка. Иначе, Антмен с новия костюм стои вече доста по-добре.

  Отговор

 • Ivan S.
  2016-02-09 at 12:53

  Много съм доволен от ТВ спот-а, както и от снимките, но с нетърпение чакам и се надявам в оставащите (най-вероятно) два трейлъра да видя най-интересния Марвелски персонаж – Спайдърмен.

  Отговор

Коментирайте