Лятото на 2013 вече предлага обещания – за добри високоскоростни рисувани обиколки с коли и… състезателни амбиции на охлюв. Дори и с „усилване”, къде би могъл да се впише той? Ето как изглежда поредната DreamWorks-фантасмагория.

Някак си и без предварителна подготовка с прочит на историята става ясно, че детската аудитория, и по-специално момченцата, ще бъдат възхитени от обещаната надпревара. А жестоко тренираният охльо ще бъде умилителния елемент, за да влязат и мама и татко със сестричката на кино. Основната идея е, че след като по някакъв тайнствен начин се сдобива със силата да развива супер-скорост, Турбо научава, че никой не може да спечели, ако е сам в играта. И влага всичко от себе си, за да помогне на приятелите си да постигнат техните мечти, а след това и да форсира собствената си невъзможна идея – да победи в Indy 500 (прочутата 500 мили надпревара в Индианополис).

Райън Рейнолдс, освен че ще бъде младеж, неустоим за праисторически тийнейджъри в „Croods”, ще вложи глас и енергия и в усилията на охлювения приятел, за който… всеки сантиметър е от значение! С гласовете си във филма участват още Пол Джамати, Майкъл Пеня, Луис Гусман, Бил Хейдър, Ричард Дженкинс, Мишел Родригез, Мая Рудолф, Бен Шуорц, Снууп Дог и Самюъл Л. Джаксън. Режисьор на „Turbo” е Дейвид Сорен (бивш художник на стори-бордове, ръководител на сценарен екип и режисьор на 30 минутното Коледно филмче от 2009-та „Merry Madagascar”).

3D премиерата на филма е предвидена за 19 юли 2013 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *