Нов трейлър и плакат на „Knock Knock” на Илай Рот с Киану Рийвс

от на 2015-09-01
 

Knock Knock

– Knock, knock!
– Who’s there?
– Cheating Evan.
– Cheating Evan who?
– Cheating eventually gets you killed.

На вратата (извинете ни) „чука” нов трейлър на „Knock Knock” на Илай Рот, с който хорър режисьорът си взима кратка почивка от обичайните за него кървави изпълнения. Филмът е решен в традициите на трилъри като „Фатално привличане” и тези на Роман Полански (или поне така твърди Рот) и разказва за млад мъж на име Еван Уебър (Киану Рийвс), който има всичко – стабилна работа, къща, която лично е проектирал, красива жена и чудесни деца. Животът му обаче се обръща с главата надолу, когато на входната му врата почукват две момичета, които търсят помощ…

Този трейлър е малко по-дълъг от предишните и излага историята по малко по-добър начин, но като цяло го намираме за по-слаб и скучен, тъй като му липсва сексуалния заряд и елементите с насилието. А който каквото ще да приказва, това са двата елемента, с които „Knock Knock” има най-голям шанс да се отличи, и предпочитаме да виждаме повече от тях в рекламите. До момента фестивалните отзиви за филма са смесени, но ние оставаме оптимисти.

В добавка, вижте няколко нови постера и снимки.

Knock Knock

Knock Knock

Knock Knock

Knock Knock

Knock Knock

Knock Knock

Knock Knock

Режисьор на „Knock Knock” е Илай Рот, а в ролите ще видим Киану Рийвс, Лоренза Изо, Ана де Армас, Игнасия Аламанд, Ерън Бърнс и Колийн Кемп.

Премиерата е 9 октомври.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Milbo
  2015-09-02 at 23:47

  Точно – разводнили са интересното от предния трейлър до степен да загубим интерес …

  Като предният го породи съвсем неочаквано …Човек тъкмо се бе обнадеждил те да са наистина хубави и наистина лоши, за да го разкатаят подобаващо – – –

  Колко Киано вярва в традиционното семейно щастие се вижда всеки път като се появи с куче(то си) …независимо в кой филм е…:)

  Отговор

 • UZUMAKI
  2015-09-03 at 08:05

  Кур за моногамията.

  Отговор

Коментирайте