Моф Таркин

Този четвъртък излиза новият, октомврийски брой на списание Empire, който е посветен на „Междузвездни войни: Силата се пробужда”, и се очаква да се появят доста нови снимки и (както обещават от списанието) подробности, свързани със сюжета. В тази връзка правим един лек ъпдейт, за да се настроим психически за предстоящата задача по отразяването, за да представим част от материалите, с които разполагаме в момента (че да не се натрупат много неща и да се налага да претупваме), и като цяло да задоволим „наркоманската” си зависимост за „Star Wars” новини, която придобива застрашителни размери, тъй като напоследък излизат адски много подробности, свързани с цялата „Star Wars” вселена.

Предлагаме ви двата, смеем да твърдим доста приятни варианта на (разгъващата се) корица на тематичния брой на Empire, които представят трите главни действащи лица в редиците на „доброто” и „злото”. Също така може да видите и най-новата снимка на основния злодей Кайло Рен (изпълняван от Адам Драйвър), който е заел бойна поза с направения от него самия, трилъчев меч – същия, който взриви нета с пародии и меми след появата си в първия тийзър.

Възползваме се от случая да ви съобщим и за най-новия слух около „Rogue One: A Star Wars Story” на Гарет Едуардс, от който наскоро видяхме първата официална снимка – най-вероятно Гранд Моф Таркин ще има поява във филма (нещо, което изглежда логично предвид сюжета, свързан с открадването на плановете на първата Звезда на смъртта). И – тук внимание – в ролята по дигитален път ще бъде върнат големия Питър Къшинг, изиграл Таркин по незабравим начин в „Нова надежда”. Слухът идва от The Daily Mail, чиито източник споделя:

Това е едно от най-комплексните и скъпи CGI пресъздавания. Къшинг е от изключително значение за историята, тъй като той създава Дарт Вейдър и има цяла история, която ще излезе наяве.

Как, защо, кому е необходимо и всякакви други подобни въпроси няма да обсъждаме сега, а ще изчакаме да научим подробности – просто искахме да споделим с вас нещо потенциално доста любопитно (в няколко отношения).

Режисьор на „Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда” („Star Wars: Episode VII – The Force Awakens”) е Дж. Дж. Ейбрамс, който е и сценарист заедно с Лорънс Касдан. Продуценти са Катлийн Кенеди, Брайън Бърк и самият Ейбрамс, а великият Джон Уилямс се завръща като композитор. В ролите са Джон Бойега, Дейзи Ридли, Адам Драйвър, Оскар Айзък, Анди Съркис, Донал Глийсън, Макс фон Сюдов, Лупита Нионг’о, Гуендолин Кристи, Харисън Форд, Марк Хамил, Кари Фишър, Антъни Даниълс, Питър Мейхю и Кени Бейкър.

Премиерата е 18 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. не че имам против да ме „мъчат“ без трейлър до премиерата, ама си мисля, че е крайно време за нови кадри