Първи трейлър и плакат на „Brooklyn” със Сърша Ронан

от на 2015-07-11
 

Сърша Ронан и Домнал Глийсън

Половината година изтече и вече започнаха спекулации за това кои филми ще бъдат номинирани на Оскарите. Сред основните претенденти от Сънданс  тази година, най-голям шум се вдигна около „Brooklyn” на режисьора Джон Кроули. Критиците го определят като „превъзходен, светъл и горчив портрет на това кои сме, откъде идваме, къде отиваме и местата, които наричаме дом”.

Сега и ние имаме възможност да видим кадри от филма, представени в първия трейлър, както и официален постер. Вижте:

Ах, тези очи! Сърша Ронан определено има специфично излъчване, което беше използвано по-най оптимален начин в „Гранд Хотел Будапеща” на Уес Андерсън. Сега обаче изглежда попораснала и готова да бъде централен персонаж и love interest. Силно се надяваме историята да предложи повече от  скучна любовна драма и кулминация, от рода на „ау, кой ли ще избере накрая”.

Иначе сградите, колите и дрехите изглеждат направени с внимание към детайла и атмосферата на 50-те години определено се усеща. Все пак ще почакаме да видим филма, преди да даваме някакви оценки. Надяваме се да стигне и до нашите киносалони. Ето го и официалния постер, а след него и кратък синопсис.

плакат

плакат

Бруклин” е адаптация по романа на Колм Тойбин и разказва историята на младата Ейлис Лейси, която напуска майчиния си дом в Ирландия и заминава сама за Ню Йорк. Носталгията по дома бързо е заглушена от шума на големия град и свежите любовни трепети не закъсняват. Скоро обаче миналото се обажда и Ейлис ще трябва да избира между две страни и различните животи в тях.

Режисьор на „Бруклин” е Джон Кроули, а в ролите влизат Сърша Ронан, Домнал Глийсън, Майкъл Зийгън, Емори Коен, Джули Уолтърс и др.

коментари
 
Отговорете »

 
 • ТТТ
  2015-07-11 at 11:04

  Атмосферата наистина изглежда най-голямото достойнство на филма. Иначе не мисля, че от сюжетна гледна точка ще има някакви изненади.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2016-04-23 at 13:54

  Сега си припомних трейлъра… и предвид отзивите, продължавам грам да не искам да гледам тоя филм.

  Отговор

Коментирайте