Последни трейлъри и клипове от „Джурасик свят”

от на 2015-06-08
 

Джурасик свят

Само ден преди да гледаме „Джурасик свят” на специална прожекция на голям екран (пет дни преди официалната премиера), Universal правят опит с два последни трейлъра да убедят тези, които все още имат нужда, че дългоочакваното завръщане в света на динозаврите от „Джурасик парк” ще си заслужава. И трябва да кажем, че като за последен опит им се получава, тъй като това са едни от по-добрите трейлъри на филма, нищо че са изградени предимно от кадри, които вече сме виждали под една или друга форма.

В добавка към трейлъра ви предлагаме да видите пет клипа и поредица снимки, както и да чуете част от саундтрака на Майкъл Джакино.

Трейлъри

Клипове

Please enable Javascript to watch this video

А сега си пуснете музиката на Джакино и разгледайте снимките на спокойствие.

22 години след събитията в първия филм, на Исла Нублар се намира напълно функциониращият парк „Джурасик свят” – реализираната мечта на Джон Хамънд. След като паркът функционира няколко години, броят на посетителите започва да намалява и за да се възобнови позагубеният интерес, е открита нова атракция, която става причина за нова ужасяваща катастрофа.

Режисьор на „Джурасик свят” („Jurassic World”) е Колин Тревъроу, който е и автор на сценария, заедно с партньора си от „Безопасността не е гарантирана” Дерек Конъли. В ролите ще видим Крис Прат, Брайс Далас Хауърд, Тай Симпкинс, Ник Робинсън, Винсент Д’Онофрио, Ирфан Кан, Джейк Джонсън, Б. Д. Уонг, Омар Си и други.

Премиерата е 12 юни 2015.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Wight
  2015-06-08 at 16:17

  Има ли смисъл да го гледам? Та аз видях всичко, което се случва в този филм :)

  Отговор

 • pavel717
  2015-06-08 at 19:58

  абе някак ми се гледа …ама не и на 3Д ….

  Отговор

 • Satyr73
  2015-06-09 at 19:14

  Ееее та този ще излезе с по-як рейтинг от оригинала бе. Оригинала с 8.1 а този гони 8.6 в IMDB
  Бахти и филма само дето го изгледахме на клипчета преди това :(
  То маса време нямаше ни стон ни вопъл от това, а сега ни заляха с клипове – пускайте филма че се изпариха паричките от боксофиса бе.

  Отговор

 • Satyr73
  2015-06-09 at 19:19

  Бива ли масовка като това да има рейтиг колкото този прекрасен филм:Whiplash
  http://www.imdb.com/title/tt2582802/?ref_=nv_mv_dflt_2

  Просто тинейджърите са вече навсякъде в интернет и всичко е мноооого размито като качество и оценка…

  Отговор

 • 2015-06-09 at 19:32

  @Satyr73
  Струва ми се, че не си наясно, точно как работи рейтингът в IMDB. Филмът още не е тръгнал по кината – в момента, в който това стане, ще падне. Съмнявам се да изкара по-висока оценка от 7 – 7,5.

  Отговор

 • Satyr73
  2015-06-10 at 12:18

  Надявам се наистина да падне на реалното си ниво. Още повече, че все пак не е правен от самият Спилбърг. Но се чудя защо ли и до сега не му се разправя сам да го заснеме, а снима разни пръчки за шпиони. Явно доста се е поопарил с последния си The Lost World: Jurassic Park от 97 г. с едва рейтинг 6.5
  Не че не съм фен на поредицата, но все пак това си е филм за деца.

  Отговор

 • Satyr73
  2015-06-10 at 12:43

  Напълно ми е ясно статистиката и рейтинга в IMDB, както и в rottentomatoes, както навсякъде вече критиката не е реална и обективна поради факта, че мнозинството от гласувалите са повече млади хора/ т.е. под 25 г/, не до толкова познати с ценностите в кинематографията като цяло, а просто зрители.
  Реално всяка една лента/ вече и не лента / има поне 10 критерия на оценка и те са съвкупност от преплитането на субективна и обективна реализуема обосновка на темата.

  Отговор

Коментирайте