Нови трейлъри и плакати на „Hitman: Agent 47”

от на 2015-06-30
 

Преди няколко дни Fox разпространиха два нови трейлъра на най-новия опит на студиото да направят успешен филм по изключително популярната серия от видео игри „Hitman” –„Hitman: Agent 47”. И макар че новите реклами имат известни качества (най-вече стилизираната визия), засега не сме видели нищо, което да ни убеди, че са се справили със задачата. Една от основните причини да изпитваме силен скептицизъм към филма е участието на Рупърт Френд, който замени Тимъти Олифант като Агент 47 – лично ние го намираме за изключително неподходящ за ролята.

Имайте предвид, че трейлърите са доста издайнически, но и без това всичко ни беше спойлнато в синопсисите. Не че има някакво значение точно за този филм, но въпросът е принципен.

В добавка ви предлагаме да видите и един кратък телевизионен спот – според нас цялата рекламна кампания на „Hitman: Agent 47” трябваше да бъде решена в такива кратки клипове, както и няколко официални плаката.

плакат

Режисьор на „Hitman: Agent 47” е Александър Бах, а в ролите са Рупърт Френд, Хана Уеър, Закари Куинто, Емилио Ривера и други.

Премиерата е 21 август 2015.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Пламен
  2015-06-30 at 23:33

  Винаги когато видя трейлър с толкова голяма дължина, значу нещата са потеглили много на юг. Идеята за филм по Хитмен, който да се хареса от феновете май не е в плановете на ФОКС.
  С какво се отличава гейм- поредицата – с различните начини, обстановка и препятсвия, с които се справя играча за да елиминира крайната цел. А сега, какво предлага филмът – generic action.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2016-05-12 at 21:18

  Не съм гледал нито един от двата филма, но този като че ли ми се струва малко по-кадърен… или по-скоро малко по-малко некадърен. Може би защото не е сниман в миризливата България.

  Отговор

Коментирайте