Чарлийз Терън

Имаше време, когато бяхме скептични по отношение на това забавило се с години продължение (рибуут), но двата трейлъра на „Mad Max: Fury Road” на Джордж Милър просто ни отвяха главите и вече ни е все едно дали във филма ще има качествена история и пълнокръвни герои, стига екшънът да е в количествата и на нивото, което виждаме в рекламите.

Въпреки въодушевлението ни обаче, леко изоставаме с отразяването на новините около проекта и сега, точно три месеца преди премиерата на филма, се хващаме да наваксаме. Първо ви предлагаме да видите три впечатляващи „cover-art”-а, които са част от няколко съвместни проекта между Франк Милър и DC Comics’ Vertigo – книга, озаглавена „Mad Max: Fury Road: Inspired Artists”, в която 65 известни артисти ще представят творби, инспирирани от света на „Лудия Макс”, и четири комиксови предистории, всяка от които посветена на един от главните герои на филма.

Две от рисунките са предната и задната корица на „Mad Max: Fury Road: Inspired Artists”, а третата е част от комикса „Mad Max: Fury Road: Nux & Immortan Joe #1”. За информация, във филма ролята на Нукс се изпълнява от Никълъс Холт, а Джо от Хю Кейс-Бърн (той играе и Тоукътър в оригиналния филм).

В допълнение, предлагаме ви поредица интригуващи снимки, които се появиха още в началото на февруари, но така и не успяхме да стигнем до тях. Една от тях дава и най-ясния ни поглед до момента към липсващата ръка на героинята на Чарлийз Терън.

Mad Max: Fury Road” е четвъртият филм от поредицата „Лудия Макс” на Джордж Милър. Действието на постапокалиптичния екшън филм се развива в най-отдалечените кътчета на планетата, сред мъртвите пейзажи на пустинята, където човечеството е пречупено и почти всички са загубили разума си, борейки се живота си.

В този свят на огън и кръв има двама бунтовници, които биха могли да възстановят реда… Макс (Том Харди) – мъж на действия, а не приказки, който търси вътрешен мир, след като съпругата и детето му намират смъртта си в следствие на настъпилия хаос, и Фюриоса (Чарлийз Терън) – жена, която вярва, че оцеляването ѝ зависи от това да успее да прекоси пустинята и да намери пътя към страната, където е прекарала детството си.

Режисьор на „Mad Max: Fury Road” (а.к.а. „Лудия Макс 4”) е ветеранът от оригиналната трилогия „Лудия Макс” Джордж Милър, а в ролите са Том Харди, Чарлийз Терън, Никълъс Холт, Роузи Хънтингтън-Уайтли, Зоуи Кравиц, Райли Кох, Нейтън Джоунс, Хю Кийс-Бърн и други.

Премиерата на филма е 15 май 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *