Mad Max: Fury Road

The world goes mad! Warner разпространиха новия трейлър на очаквания с години „Mad Max: Fury Road” (а.к.а. „Лудия Макс 4”) и трябва да признаем, че той е наистина… Всъщност вижте сами какъв е. Не се сещаме скоро да сме попадали на по-добра илюстрация на приказката „a picture is worth a thousand words”.

Преди да натиснете „плей”, също както и при предишния тийзър трейлър, уверете се, че сте набримчили звука подобаващо.

What a lovely day indeed! Какво да кажем? Не се сещаме за по-добро определение от това, което вече беше дадено: „some next-level, fire-breathing, post-apocalyptic mayhem”. Развлечение от най-чиста проба. Преди бяхме споменали, че се надяваме филмът да има качествена история и герои, защото само екшън не е достатъчен, но ако изглежда така, честно казано, не ни дреме – просто няма как да ни разочарова. Insane!

Mad Max: Fury Road” е четвъртият филм от поредицата „Лудия Макс” на Джордж Милър. Действието на постапокалиптичния екшън филм се развива в най-отдалечените кътчета на планетата, сред мъртвите пейзажи на пустинята, където човечеството е пречупено и почти всички са загубили разума си, борейки се живота си.

В този свят на огън и кръв има двама бунтовници, които биха могли да възстановят реда… Макс (Том Харди) – мъж на действия, а не приказки, който търси вътрешен мир, след като съпругата и детето му намират смъртта си в следствие на настъпилия хаос, и Фюриоса (Чарлийз Терън) – жена, която вярва, че оцеляването ѝ зависи от това да успее да прекоси пустинята и да намери пътя към страната, където е прекарала детството си.

В допълнение може да видите и новия постер.

Mad Max: Fury Road

Режисьор на „Mad Max: Fury Road” е ветеранът от оригиналната трилогия „Лудия Макс” Джордж Милър, а в ролите са Том Харди, Чарлийз Терън, Никълъс Холт, Роузи Хънтингтън-Уайтли, Зоуи Кравиц, Райли Кох, Нейтън Джоунс и др.

Премиерата на филма е 15 май 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments