Киану Рийвс

Все още не е ясно каква в крайна сметка ще бъде съдбата на канибалския хорър на Илай РотThe Green Inferno” – Open Road Films отложиха премиерата му за неопределено време, в следствие на отказа на Worldview Entertainment да поемат тяхната част от разходите, необходими за копия и реклама – но пък знаем, че покрай неуредиците „майсторът на модерния хорър” не е стоял със скръстени ръце, а е подготвял следващия си проект, чиято премиера предстои на вървящия в момента фестивал в Сънданс.

Става въпрос за хорър трилъра „Knock Knock”, в който се подвизава изживяващият нещо като мини-ренесанс Киану Рийвс. Той е в ролята на Евън Уебър, обикновен човек със стабилна работа, къща, която лично е проектирал, красива жена и чудесни деца. Всичко в живота му е прекрасно да момента, в който Евън изпраща семейството си на почивка, а на вратата му неочаквано се почуква.

Вижте кой чука и какви са усложненията в първия тийзър на филма, разпространен лично от Рот.

Първоначално бяхме „О-хо-оооо, добър деееен!”, но този рязък финал малко ни секна  въодушевлението. Все пак това, което виждаме, ни допада и определено имаме желание да гледаме филма. Смятаме, че ще е далеч по-добро жанрово упражнение от прехваления „Джон Уик” – не че двата филма имат нещо общо освен Киану…

Предвид репутацията на Рот, нормално е да очакваме, че след като Евън Уебър отваря вратата, събитията ще придобият кървав (а доколкото виждаме и сексуален) характер, но обещанията са, че филмът ще бъде по-скоро психологически хорър, отколкото класически „home invasion splatter”.

Още веднъж, режисьор на „Knock Knock” е Илай Рот, а в ролите ще видим Киану Рийвс, Лоренза Изо, Ана де Армас, Игнасия Аламанд, Ерън Бърнс и Колийн Кемп.

Премиерата е на фестивала в Сънданс.

Knock Knock

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Само като видя двете мадами на последната снимка и ми става ясно колко може да се очаква от тоя филм

  2. Браво, Живко, чудесни са. Аз и миналият път ти казах, имаш страхотни неща! Работиш ли за Холивуд?