Трейлър на „Wild Card” с Джейсън Стейтъм

от на 2014-11-30
 

Стейтъм

Неделя следобед, особено ако навън е мрачно и дъждовно като в момента, е идеално време да си причините някоя безумна екшън-тупалка с Джейсън Стейтъм. Точно затова, сега ни се струва подходящ момент да ви запознаем с най-новия му филм „Wild Card” (разпространяван в UK като „Joker”), който е успял да заснеме набързо между „Непобедимите 3” и „Бързи и яростни 7”.

Wild Card” е римейкът на „Heat” от 1986 г. с Бърт Рейнолдс, създаден по романа (и сценария) на големия Уилям Голдман, който трябваше да бъде режисиран от Брайън Де Палма, но в последствие бе заменен от Саймън Уест, който е работил със Стейтъм по „Механикът” (отново римейк) и „Непобедимите 2”. С тази смяна бе убита най-голямата ни надежда от филма да се получи нещо интересно и ни остана ни единствено Голдман, който отново е сценарист. Едно време, когато Уест снимаше филми като „guilty pleasure”-ите „Въздушен конвой”, „Дъщерята на генерала” и дори „Лара Крофт: Tomb Raider”, имахме някакви шансове, но сега…

Wild Card” разказва за Ник Уайлд (Джейсън Стейтъм), занимаващ се с охрана и пристрастен към хазарта бивш морски пехотинец (съмнявали ли сте се?), който планира да напусне Лас Вегас в търсене на по-добър живот. Когато последната му приятелка Холи (Доминик Гарсия-Лоридо) е намерена пребита почти до смърт, Ник се съгласява да ѝ помогне да си отмъсти. Той открива, че виновният за побоя е Дани ДеМарко (Майло Вентимиля) – член на могъщо мафиотско семейство.

Няма какво да коментираме, абсолютно типичен филм на Стейтъм – момчето едно си знае и едно си бае – гледал ли си един, все едно си гледал всички. Ама лошо няма, на много хора това им харесва. Ние ще му метнем едно око някоя дъждовна неделя – както казахме в началото, това е идеалното време за подобни брадви.

А сега вижте два плаката и поредица снимки.

Джейсън Стейтъм и София Вергра

плакат

плакат

Режисьор на „Wild Card” е Саймън Уест, а в ролите са Джейсън Стейтъм, Майло Вентимиля, Майкъл Ангарано, Станли Тучи, София Вергара, Хоуп Дейвис, Доминик Гарсия-Лоридо, Ан Хейч, Джейсън Александър, Макс Касела и други.

Премиерата е 7 декември.

коментари
 
Отговорете »

 
 • MadMax
  2014-11-30 at 20:46

  Гледам го трейлъра на този полуфабрикат и все по-ясно осъзнавам колко ми липсват екшъни от типа на „Разплата“ :/

  Отговор

 • 2014-11-30 at 23:36

  Дам! :(

  BTW, гледал ли си „Haywire“? Не че имат нещо общо, просто питам за мнение. :)

  Отговор

 • MadMax
  2014-12-01 at 01:38

  “Haywire” не е лош … доколкото това може да се каже за филм в който Джейсън Стейтъм е заменен от своята женска версия 😀 С тази разлика, че Джина Карано е доста fuckable и по-приятна за гледане от Джейсън, а и тупаниците й се отдават май по рождение 😀 Учудва ме обаче поддържащия персонал в този филм … бая класа бяха ангажирали за едно средняшко екшънче :/

  Отговор

 • Дринов
  2014-12-01 at 02:14

  Содърбърг винаги е събирал звезди.
  Не е нищо специално филмчето, но е любопитна забежка от „калъпните“ екшании. :)
  Между другото много хубаво ревю съм му написал на сайта 😀 😀 Гледам и че си коментирал. :)
  И ме е срам малко да си призная, но Карано е fuckable индийд. :) Само си представям обаче какво ще стане ако ми набие една тупаница без да иска. :) :)

  Отговор

 • Izumen
  2014-12-01 at 18:58

  Як екшън е Джак Рийчър.

  Отговор

Коментирайте