Пълен трейлър и нов плакат на „A Most Violent Year” на Дж. С. Шандор

от на 2014-11-04
 

Този четвъртък на AFI Fest ще се състои премиерата на „A Most Violent Year” на Дж. С. Шандор с Оскар Айзък и Джесика Частейн в главните роли – филм, към който проявяваме огромен интерес. В тази връзка, A24 Films разпространиха нов пълен трейлър, който надгражда отличния първи тийзър и дава доста добра представа какво можем да очакваме от филма. А предвид творческия екип и интересната история, лично ние очакваме доста.

Действието на „A Most Violent Year” се развива в Ню Йорк през 1981 – година, през която са регистрирани едни от най-високите нива на престъпност в историята на града – и разказва за имигрант на име Абел (Айзък) и съпругата му Ана (Частейн), които се опитват да постигнат „американската мечта”, възползвайки се от всяка открила им се възможност да разширят бизнеса си, докато вихрещата се корупция, насилие и упадък заплашват да разрушат всичко, което са построили.

Съдейки по този трейлър, „A Most Violent Year” определено ще оправдае високите очаквания – дори още на това ниво се вижда, че не става дума за някаква елементарна кримка с тонове насилие (както предполагаха заглавието и сетингът през 1981), а за интелигентен и дълбок поглед към краха на едно семейство и негативната страна на постигането на американската мечта, дори и когато в основата на всичко са изцяло „добри намерения”. Както всички знаем, с тях е постлан пътят към ада.

Ще чакаме с нетърпение да чуем първите отзиви и ще стискаме палци и на краката да видим филма и по родните екрани. А междувременно вижте и най-новия плакат.

Плакат

Режисьор на „A Most Violent Year” е Дж. С. Шандор („Margin Call”, „All Is Lost”), а в ролите са Оскар Айзък, Джесика Частейн, Албърт Брукс, Алесандро Нивола, Дейвид Ойелоуо и Каталина Сандино Морено.

Премиерата е 31 декември.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте