Интернет трейлър и нов поглед зад кулисите на „Raid 2: Berandal”

от на 2014-03-22
 

Американската премиера на „Raid 2: Berandal” на Гарет Еванс е след по-малко от седмица и Sony Picture Classics продължават да ни „удрят” с надъхващи рекламни материали, които илюстрират фантастичните качества на превърналия се в явление екшън филм.

Най-новият ъпдейт включва специален интернет трейлър, залагащ изцяло на екшъна, който изглежда абсолютно „insane”, втора част на изключително интересното и информативно видео за кулисите, което видяхме преди няколко дни, един ТВ спот, както и кратичък клип представящ началото на една от най-обсъжданите сцени във филма – тази с Hammer girl.

Без повече приказки, вижте за какво става въпрос и (както обикновено) внимавайте да не ви фръкнат шапчиците.

Трейлър

Зад кулисите

ТВ спот

Следва споменатият клип с Hammer girl, който е придружен и от няколко снимки. А веднага след тях можете да видите и най-новия мозаечен плакат на филма.

 

Клип

За да предпази семейството си и да изобличи корупцията в най-високите етажи на властта, включително и в собствения си полицейски участък, Рама (Ико Уаис) влиза под прикритие в безскрупулен престъпен джакартски синдикат, където за да се добере до боса Бангун, първо трябва да се сприятели със сина му Ичо.

Режисьор на „Raid 2: Berandal” е Гарет Еванс, а в ролите са Ико Уаис, Арифина Путра, Алекс Абад, Ока Антара, Тио Пакусадеуо, Джули Естел, Кок Симбара, Китамура Казуки и др.

Премиерата е 28 март.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Giru
  2014-03-22 at 16:47

  Постерът е страшен. :)
  Битката в калта е 1 към 1 с тази в „Гарваните“ на Миике. Което за мен не е лошо.

  Отговор

 • Zed
  2014-03-22 at 18:26

  Това вече е добър трейлър! Проработи, ще го гледам. :)

  Отговор

 • 2014-03-23 at 17:17

  Да, този трейлър е пълна лудница. :)

  Отговор

 • ТТТ
  2014-03-28 at 11:59

  Ще го пуснат ли по българските кина?

  Отговор

 • 2014-03-28 at 14:05

  Едва ли. Разбира се винаги има шансове, но те са 00.01% Аз не бих разчитал.

  Отговор

 • TTT
  2014-03-28 at 22:35

  Жалко тогава, това е филм за голям екран.

  Отговор

 • ТТТ
  2014-06-23 at 10:55

  Жесток, жесток и пак жесток филм! Финалният бой в кухнята е връх в екшън киното… но не е само той. Задължително да се гледа от всеки фен на стойностните тупалки.

  Отговор

 • Кирил
  2014-06-28 at 00:44

  Ако първия филм вдигна малко летвата за качествен екшън, то този направо изригна до стратосферата на филмите с бойни изкуства…

  Рядко съм гледал толкова кинематографично заснет филм от жанра, толкова внимание към детайлите, толкова прецизни сцени, толкова оригинални ъгли на камерата (особено по време на бойните сцени), такова адреналиново преследване по улиците на Джакарта… страхотен филм, страхотна атмосфера, страхотна хореография…

  Няма какво повече да добавя – за всички фенова на жанра, препоръчвам го с всички крайници!

  Поздрави

  Отговор

Коментирайте