godzilla

Update: За съжаление не видяхме втори трейлър на филма, както се надявахме, и в крайна сметка ще трябва да почакаме още малко за истински, качествен поглед към новата Годзила.

Все пак не оставаме съвсем капо, тъй като преди малко се появиха две японски реклами на филма. Не предлагащ никакви нови кадри трейлър – една идея по-къс от този, който видяхме вчера, както един телевизионен спот. Вижте ги най-долу с кратко интро от режисьора Гарет Едуардс.

–-
10.12.2013

След цял ден, прекаран в неочаквано интензивно, трепетно очакване и сметки кога точно наше време се пада 1:00-1:15pm ESТ, най-накрая имаме възможност да видим първия официален трейлър на „Годзила”. Вижте!

Така. Ако това е трейлър, ние сме „New Yorker”. Силно се надяваме в 4:00-4:15pm EST да видим още един „трейлър” – втора част на горния, в който да има малко повече кадри, защото в противен случай ще останем адски недоволни.

Сега конкретно за това, което видяхме. Началото с музичката от „Одисеята” е наистина впечатляващо. Втората половина? Не чак толкова. Изненадани сме от това, че кадрите имат определен „Cloverfield” привкус – или поне ние оставаме с такова усещане. Другото, от което сме изненадани (не в добрия смисъл) е, че се прокрадват усещания и от „Годзила” на Емерих – и не говорим само за дупката в сградата – което не само не очаквахме, но и никак, ама никак не ни допада.

Мрън-мрън, ще кажете. Ама, да, така става, когато ни лъжат, че ще видим трейлър, а ни представят класически тийзър – ще мрънкаме. Къде са подробностите за историята? Къде са отговорите на въпросите за останалите кайджута? От известна гледна точка, така е по-добре, защото се запазва интересът към самия филм, но така и така знаем, че всичко ще ни спойлнат накрая, защо да отлагаме?

Стискаме палци в 22:00 да имаме повод за положителен ъпдейт.

„Годзила” („Godzilla”)

„Годзила” („Godzilla”)

Режисьор на „Годзила” („Godzilla”) е Гарет Едуардс, сценарият е дело на Макс Боренстийн, Дейв Калахам и Франк Дарабонт, а в ролите ще видим Арън Тейлър-Джонсън, Елизабет Олсън, Дейвид Стратеърн, Брайън Кранстън, Кен Ватанабе, Сали Хоукинс и Жулиет Бинош.

Премиерата на филма е 16 май 2014 на 3D.

http://www.youtube.com/watch?v=SAXkI7p8ttg

http://www.youtube.com/watch?v=d8dXj6oUAmA

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. Ехаааа! Супер! Трейлъра е наистина много готин 😉 Кадрите в началото с летящите парашутисти са просто уникални 😉 Много са готини и излъчват някаква особенна красота ( напомнят ми на Дървото на живота на Малик)… и музиката на Одисеята се вписва просто чудесно в съспенса;)
    Първата половина на трейлъра наистина просто бие в десятката…

    Цитат
    Мрън-мрън, ще кажете. Ама, да, така става, когато ни лъжат, че ще видим трейлър, а ни представят класически тийзър – ще мрънкаме. Къде са подробностите за историята? Къде са отговорите на въпросите за останалите кайджута?

    Отговор:
    Ами нали точно това е идеята на трейлърите?
    Да те зариби и да те накара да психясаш… и да искаш и още и още и още…
    Мисля, че си свърши перфектно работата 😉

    Според мен няма да има никакви кайджута-майджута, никакви Джипси дейнджъри или каквото там. Все ми се чини, че просто ще има яко битка на човечеството срещу Дзвера…. Класическата история за Годзила 😉 Е, може и да греша..

  2. А трейлърът на Нолан сиг утре ше го пуснат и на Том круз Edge of Tomorrow

  3. Мдаа…най-после нещо, което да се чака с нетърпение за догодина :)) ее и за капитана имам надежди, ноо като помня първия…

  4. Признавам си, че съм впечатлен, а съмненията ми все повече омилостивени, та туй бързо може се нареди като най-чаканото от 2014-та.

    H.A.L.O. скокът визуално изглежда великолепно. Едно, че напълно оправдава „километричната“ големина на Годзила, друго – адски поетичен и могъщ кадър. Включването от „Одисеята“ няма нужда от коментар.

    Радвам се, че визията на Годзила клони повече към гущероподобната на Емерих, не класическата от 50-те. Вярно, трябвало човек да се набие в тоя костюм, но винаги японската версия ми е идвала тромавка. Ако се изпипа филмово, това ще е МНОГО над детското Pacific Rim. Като митология и статус ясно, че Пасифика яде ряпа и дренки, макар пак вдъхновен от азиатската попкултура.

  5. Къде, по дяволите, е пълния трейлър?! Този филм няма да го съдя, преди да съм видял историята и как се впиват останалите кайджута. И на Емерих Годзилата изглеждаше як по трейлърите, да не кажа мега-як. 🙂

    Бейсджъмперите (или десантчици ли са, какви са) може да са много яки, но като цяло първият тийзър, беше далеч по-ефектен.