Нов трейлър на „Wolf Of Wall Street” на Скорсезе и Леонардо ДиКаприо

от на 2013-10-30
 

В последно време новините около свръхочаквания „The Wolf Of Wall Street” на Мартин Скорсезе и Леонардо ДиКаприо бяха свързани с това дали ще излезе тази година или през следващата, което малко ни изнервяше, но в крайна сметка нещата се наредиха.

The Wolf Of Wall Street” ще се появи в кината по Коледа, а като украшение на тази прекрасна новина идва и най-новият чуден трейлър на филма, който ни запознава малко по-подробно с историята, но без да губи от ритъма, ударността, настроението си и изключително приятния черен хумор, които толкова ни зарадваха в първата реклама.

Тук оставаме без по-подробен коментар. Какъв е смисълът да философстваме излишно? Всичко, което може да се каже, се съдържа в горния чудесен трейлър и в имената Скорсезе и ДиКаприо (без да омаловажаваме Хил и Маконъхи). Като всеки нормален човек на планетата, и ние нямаме търпение.

„The Wolf of Wall Street” проследява истинската история на брокера Джордан Белфорт, който през 80-те и 90-те години на 20 век изкарва състояние на Уолстрийт и на 26 години е мултимилионер. Но след мащабно разследване на ФБР, свързано с банкова корупция и мафиотски сделки, статусът му се трансформира в „затворник”.

Режисьор на „The Wolf of Wall Street” е Мартин Скорсезе, а в ролите са Леонардо Дикаприо, Матю Маконъхи, Джона Хил, Жан Дюжарден, Кайл Чандлър, Марго Роби, Кристин Милиоти, Джон Бернтал, Джон Фавро, П. Дж. Бърн, Роб Райнър, Спайк Джоунз и др.

Премиерата е 25 декември.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Мартин Касабов
  2013-10-30 at 17:37

  Hell YEAH!

  Отговор

 • Анита
  2013-10-30 at 19:57

  Hell yeah indeed – тея са шибани гении!

  А Академията -шибани престъпници… как може Лео още да е без Оскар… ще му дадат и на него като на Скорсезе след 36 години, явно.

  Отговор

 • Izumen
  2013-10-30 at 23:38

  Със сигурност е в списъка. Може да му дадат за някое не чак толкова впечатляващо представяне, както са правели и друг път.

  Отговор

 • MadMax
  2013-10-30 at 23:55

  Да. Нещо подобно на това, което направиха с Ръсел Кроу. „Вътрешен човек“ му беше далеч по-забележителна и значима роля от тази в „Гладиатор“.

  Отговор

 • Анита
  2013-10-31 at 00:24

  Eто – чудесен пример, Ръселко е симпатяга, винаги съм го харесвала,

  Отговор

 • Анита
  2013-10-31 at 00:26

  … но два последователни „Оскара“?
  Та той даже няма някакви супер забележителни роли, докато момчето Лео има минимум 10 вече.
  Иначе за Вътрешен човек и Гладиатор не мисля точно като Макс, но то е, щото недолюбвам особено Майкъл Ман. Ако трябва да избирам между двете, бих му дала за Гладиатора, но честно – според мен нито една от двете роли не е pure Oscar material.

  Извинявам се за двойния пост, но от време на време най-необяснимо ми се натиска ентъра, Митьо да вземе да сложи опция edit най-сетне.

  Отговор

 • Анита
  2013-10-31 at 00:27

  А на всичкото отгоре се и обърках, че е взел за Beautiful Mind, а па той бил само с номинация, много съм смотана :)
  Как и да е, по-добре за него да беше взел, там поне прави няква роля.

  Отговор

 • Izumen
  2013-10-31 at 00:34

  Подкрепям за бутон Edit и Лео Анита, но подкрепям MadMax за „Вътрешен човек“.

  Отговор

Коментирайте