Нов трейлър и клипове от „Salinger”

от на 2013-09-08
 

Salinger

Не знаем дали защото остаряваме (помъдряваме?), защото ситуацията с игралното кино в момента е кофти или поради някаква друга причина, но за нас едни от най-хубавите и интересни филми за всяка една от последните няколко календарни годни са документални и когато в средата на юни видяхме първия трейлър на „Salinger”, просто бяхме убедени, че той ще оглавява списъците ни за 2013-та.

Сега обаче не сме съвсем сигурни, че това ще се случи, защото за най-голямо наше съжаление, отзивите за филма от фестивала в Торонто не са никак добри. Разбира се, и друг път сме попадали на лоши отзиви, а след това филмът ни е харесвал, но ни се струва, че този път няма да е така. Просто 90% от нещата, които четем, говорят, че „Salinger” не е филмът, който искаме да видим.

Но както се вика, надеждата умира последна, затова стискаме палци и се надяваме на чудо. А докато дойде моментът да видим филма и лично да го оценим, не ни остава нищо друго, освен да се подгряваме с най-новите рекламни материали, които са под формата на нов трейлър, ТВ спот и няколко клипа. Вижте ги.

Клипове

Режисьор на „Salinger” е Шейн Салерно, а във филма участват Едуард Нортън, Джон Кюсак, Дани ДеВито, Мартин Шийн, Филип Сиймур Хофман, Гор Видал, Джъд Апатоу и др.

Премиерата на филма беше този петък.

Salinger

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте