Според нас Ричард Мадън беше чудно попадение за Роб Старк от „Игра на тронове” и ни стана нещо като любимец – женската част от екипа ни дори ни се подиграват, наричайки го „your boyfriend” – и с удоволствие ще следим кариерата му оттук насетне.

А първият нов проект с негово участие, който ни попада, е мини-сериалът на „Discovery” „Klondike”, който както можете да се досетите по заглавието (особено ако сте почитатели на Джек Лондон например) ще засяга така наречената „Последна голяма златна треска”.

Мадън ще влезе в ролята на Бил Хаскъл, който през 1897 г., по време на Златната треска, заедно с приятеля си от детство Байрон Епстийн заминава за Юкон и по-специално за Клондайк, за да търси късмета си. Двамата се изправят пред едно трудно, мъчително пътешествие, пълно с приключения, вълнения и опасности на всяка крачка.

Вижте първите снимки от сериала, представени от EW.

„Klondike” с Ричард Мадън

„Klondike” с Ричард Мадън

Ето какво казва за „Klondike” Мадън, който е почитател на риалити сериала на „Discovery” „Gold Rush”:

„Епичен е и „епичен” е дума, която използвам много рядко, за да опиша нещо. Това е история, която не е била разказвана до момента. Ситуациите за героите са изключително екстремни – и физически и емоционално. Работил съм по доста различни проекти, но никога не съм бил толкова развълнуван.”

Принципно не се връзваме на подобни бръщолевения, но понеже сме му фенове на момчето, ще му повярваме и с удоволствие ще хвърлим едно око на сериала, когато излезе.

Klondike” се очаква през следващата година, а компания на Ричард Мадън ще правят Огъстъс Прю, Тим Рот, Тим Блейк Нелсън, Сам Шепърд, Джони Симънс, Конър Лесли и др.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment