Нов задкулисен поглед към „Херкулес” на Брет Ратнър

от на 2013-08-13
 

Накратко, преди два месеца видяхме първия ни задкулисен поглед към подготвяния от Брет Ратнър ревизионистичен прочит на легендата за Херкулес, в който Дуейн Джонсън – Скалата изпълнява главната роля на прочутия герой. Оттогава насам, чрез поредица от туитове Скалата представи още няколко снимки от снимачната площадка, които сега имате възможност да видите накуп.

Започваме с най-новата от снимките, която е отпреди два дни, и на нея виждаме Херкулес в пълния му костюм, държащ оръжие, което изглежда по-голямо и по-тежко от нас самите. Коментарът, който Скалата предлага към нея, е следният:

No ‘over-intellectualized actor speak’. Straight gut talk… bring it on motherf*cker.

„Херкулес” („Hercules”)

Продължаваме с няколко от по-старите снимки, отново представени с коментара (в оригинал) на Скалата. На първите две виждаме впечатляващ брой готови за бой тракийски войни и един близък поглед на шлемовете им, а акцентът на останалите са впечатляващият (напълно костюмиран) гръб на Херкулес и парченца от визуалния стил на продукцията (и хората, отговорни за създаването му).

„Херкулес” („Hercules”)Let it be to death or victory” THANK U my ‘Thracian soldiers’. Intensity & energy

„Херкулес” („Hercules”)
„Become the man you were born to be..“ ~ Hercules

„Херкулес” („Hercules”)
Our HERCULES set created by award winning designer Jean-Vincent Puzos w/ great detail. I sit in awe.

„Херкулес” („Hercules”)
Honor to work w/ HERCULES Cinematographer & multi Academy Award nominee Dante Spinotti.

„Херкулес” („Hercules”)
HERCULES. We have the best film designers in the world. Respects the mythology w/ great detail.

Накрая завършваме с разкриването на две тайни: как Херкулес е получил кофти белега на дясното си рамо и как изчезват истинските татуировки на Скалата, които нямат място във филма.

„Херкулес” („Hercules”)
Hair/make up trailer – HERCULES. Asked how I got my shoulder slice scars. From a satisfied woman w/ long ass nails 😉

„Херкулес” („Hercules”)
3 hour daily process begins… hair, beard & ink coverage.

В случай, че сте пропуснали тази версия, „Херкулес” ще бъде лишен от богове и ще гони реализъм по начина, по който го направи „Троя”. Ето още веднъж официалния синопсис:

Преследван от греховете на миналото си, Херкулес е станал наемник. Заедно с петима  верни спътници, той кръстосва земите на древна Гърция, продава услугите си за злато и използва своята легендарна репутация, за да сплашва враговете си. Но когато владетелят на траките и неговата дъщеря се обръщат към него за помощ в борбата им с безмилостен и ужасяващ тиранин, Херкулес открива, че за да има справедливост и за да триумфира, той трябва да се превърне отново в героя, който е бил… трябва да прегърне собствения си мит… трябва да стане Херкулес.

Режисьор на „Херкулес” е Брет Ратнър, а освен Скалата, в ролите ще видим Иън Макшейн, Ръфъс Сюъл, Джоузеф Файнс, Питър Мълън, Джон Хърт, Ребека Фъргюсън, наскоро присъединилия се Тобаяс Сантелман и др.

Премиерата е 25 юли 2014.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте