Крайно време беше! Чакаме завършека на „сладоледената” трилогия на Едгар Райт, Саймън Пег и Ник Фрост от доста време и въпреки че за самия „The World’s End” ще трябва да почакаме още малко, най-накрая можем да видим първия трейлър на сай-фай комедията. И понеже сме сигурни, че и вие нямате търпение, няма да ви мотаем излишно. Вижте!

Сега разбираме какво е имал предвид Едгар Райт под „връщане назад във времето, когато бях на 15 или 16”. Честно казано, първата ни реакция – след радостта, че този филм въобще го има, разбира се – е, че има нещо ретро във филма и като идея, и като стилистика. Повече „Invasion of the Body Snatchers” отколкото „Войната на световете”. Също така сме супер доволни, че последният филм от неофициалната трилогия е класическа, „hard” фантастика. Нямаме нищо против зомбита и „gun porn”, но „pod people”? Идеално!

А незнайно защо, особено се зарадвахме на финалната физиономия на Мартин Фрийман на излизане от тоалетната – жестока усмивчица просто, много естествена.

След като отметнахме най-важното, вижте и новия плакат (британските понякога имат странна форма, ние на туй си му викаме банер, ама карай), в който виждаме двамата главни дебили и тълпата… синеоки местни – според нас тези светещи очи изглеждат супер в трейлъра, най-вече защото светлината излиза не само през тях, но и през отворените усти.

The World’s End

След плаката хвърлете едно око и на още малко снимки от филма, последвани от официалния синопсис.

The World’s End

20 години след опит за епичен кръчмарски маратон, петима стари приятели се събират, след като един от тях решава, че е време за ново, безпаметно напиване. Гари Кинг, 40-годишен мъж, очевидно с недоизживяна младост, завлича – въпреки протестите им – приятелите от детството в родния им град, където за втори път да се опитат да достигнат заветната кръчма „Краят на света”. Но докато се опитват да помирят миналото с настоящето, те разбират, че истинската борба ще е за бъдеще – не само за тях, но за цялото човечество. И изведнъж „Краят на света” се оказва последният им проблем.

The World’s End” е завършекът на добре познатата ни „Blood and Ice Cream Trilogy” трилогия, наречена още „Three Flavours Cornetto Trilogy”. Режисьор е Едгар Райт, а в главните роли ще видим Саймън Пег, Ник Фрост, Розамунд Пайк, Мартин Фрийман, Пади Консидайн и Еди Марсан.

Британската премиера е 19 юли 2013, а американската е 23 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments